Succes Online 1: Kick Off

KOMMUNIKATION

Succes Online 1: Kick Off

onsdag d. 02. maj 2018
08.00 - 12.00

Tilmeldingsfrist:
onsdag d. 25. april 2018 23:30

Gratis

Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande

Birk Centerpark 40
7400 Herning
Denmark

Skal din virksomhed være blandt de bedste på nettet?

Deltag på Succes Onlines og Erhvervsrådets gratis kursusforløb, der har til formål at gøre dig og din virksomhed blandt de bedste på nettet. Vi har allieret os med Succes Onlines kompetente undervisere, der hjælper dig til at forstå og få mere ud af internettet som kanal.

Sammen tager vi hånd om din digitale udvikling og hjælper dig med at identificere din næste indsats. Kursusforløbet består af to dage.

  • Succes online 1 : Kick Off - Bliv bedst på nettet
  • Succes online 2 : Værkstedet - Fra tjekliste til handlingsplan 

Vores eksperter gennemgår de afgørende forudsætninger for at blive blandt de bedste på nettet. Du arbejder med din egen personlige tjekliste, der har til formål at kortlægge dit udgangspunkt.

På kick-off arbejder du med:

  • Hæk 1: Hjemmesidens teknik
  • Hæk 2: Hjemmesidens indhold
  • Hæk 3: Sporing og data
  • Hæk 4: Synlighed på nettet
  • Hæk 5: Optimering og fastholdelse

Til hver hæk er der nogle spørgsmål, som du besvarer på din personlige tjekliste. Hvert spørgsmål hjælper dig til at identificere din forretnings næste digitale indsats.

Efter Forløb 1: Kick-off omsætter du din tjekliste til en handlingsplan på Forløb 2: Værkstedet. For optimalt udbytte, anbefales det at deltage i begge forløb. 
Til de som måtte ønske det, er der mulighed for efterfølgende at mødes med underviseren til en gratis individuel snak om egne problemstillinger online.

Forud for Forløb 2: Værkstedet stilles der særlig udviklede læringsmaterialer, værktøjer og videotræning til rådighed. De emner, som bliver gennemgået på Kick-off, bliver nøje beskrevet og linket til i et gratis opslagsværk, som bliver sendt til dig efter din deltagelse på Forløb1: Kick-off.

De to dage slutter kl. 12.00, og det er muligt at købe frokost i Innovatoriums kantine hvor du kan fortsætte med at netværke med de andre deltagere.

TILMELD DIG


Kontakt

Malene Hedemann Tronche

Projektleder Netværk og Events

Tel: 9626 1119

Mob: 2122 9050

Mail: mht@erhvervsraadet.dk

Malene Hedemann Tronche