Succes Online 2: Værksted

KOMMUNIKATION

Succes Online 2: Værksted

onsdag d. 16. maj 2018
08.00 - 12.00

Tilmeldingsfrist:
onsdag d. 09. maj 2018 23:30

Gratis

Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande

Birk Centerpark 40
7400 Herning
Denmark

Skal din virksomhed være blandt de bedste på nettet?

Deltag på Succes Onlines og Erhvervsrådets gratis kursusforløb, der har til formål at gøre dig og din virksomhed blandt de bedste på nettet. Vi har allieret os med Succes Onlines kompetente undervisere, der hjælper dig til at forstå og få mere ud af internettet som kanal.

Sammen tager vi hånd om din digitale udvikling og hjælper dig med at identificere din næste indsats. Kursusforløbet består af to dage. For optimalt udbytte, anbefales det at deltage i begge forløb. 
Til de som måtte ønske det, er der mulighed for efterfølgende at mødes med underviseren til en gratis individuel snak om egne problemstillinger online.

  • Succes online 1 : Kick Off - Bliv bedst på nettet
  • Succes online 2 : Værkstedet - Fra tjekliste til handlingsplan 

I bedste workshop format arbejder du på Forløb 2: Værkstedet i samspil med digitale eksperter og de øvrige deltagere frem mod at definere konkrete indsatsområder. Du tager udgangspunkt i de fem hække fra Forløb 1: kick-off og din egen tjekliste. På Forløb 2: Værkstedet arbejder du med praktiske dos and dont's, som er afgørende for din succes på nettet.

Du går hjem med en konkret handlingsplan og ikke mindst viden, der har til formål at gøre dig blandt de bedste på nettet.

Efter Forløb 2: Værkstedet handler det om at holde motivationen høj og gennemføre de definerede indsatser. Til det formål stiller Succes Online et gratis online videokartotek til rådighed. Derudover er der også mulighed for 1:1 sparring med underviseren.

(Det er en klar fordel, at man også har deltaget på Forløb 1: Kick-off forud for Forløb 2: Værkstedet)

De to dage slutter kl. 12.00, og det er muligt at købe frokost i Innovatoriums kantine hvor du kan fortsætte med at netværke med de andre deltagere.

TILMELD DIG


Kontakt

Malene Hedemann Tronche

Projektleder Netværk og Events

Tel: 9626 1119

Mob: 2122 9050

Mail: mht@erhvervsraadet.dk

Malene Hedemann Tronche