Disruption - Vil det forstyrre mig?

Onsdag den 30. maj 2018 kl. 08.00 - 10.00  •  Innovatorium •  Birk Centerpark 40  •  7400 Herning

DISRUPTION er det helt store buzzword, og mange debattører har advaret virksomheder og deres medarbejdere imod at sove i timen og ikke være klar til de omvæltninger, som kan forventes i stort set alle brancher i de kommende år. Men hvad betyder det og er det virkelig så vigtigt?

Ifølge opfinderen af begrebet ”disruption”, Clayton Christensen, anvender mange begrebet forkert og om situationer, som slet ikke har noget med disruption at gøre. Dermed bliver diskussionen også ført på et forkert grundlag.

Ifølge Clayton Christensen kan fænomenet Disruptive Innovation beskrives som en proces, hvor et mindre firma med små midler er i stand til succesfuldt at udfordre etablerede virksomheder, der har fokus på andre områder.

De etablerede virksomheder vil ofte have fokus på at udvikle deres produkt på de områder, hvor de tjener mest og fokuserer derfor mindre på “low-end-markeder” og nye områder. Det åbner markedet op for de disruptive virksomheder, som typisk udfordrer de etablerede virksomheder på disse områder med en lavere pris eller et mere fokuseret produkt.

Kom og forstå hvad disruption egentlig betyder, og om det er noget vi i Midtjylland skal forholde os til? Og er det noget, der vil påvirke din hverdag, når du nu har et godt job eller en sund virksomhed?

Vi får besøg af den entusiastiske Michael Nørager, lektor på Institut for Forretningsudvikling og Teknologi ved Aarhus Universitet, som i workshopstil vil gøre begrebet jordnært og give et indblik i, hvilken indflydelse disruption kan have på din hverdag.

Disruption - Vil det forstyrre mig?

Tilmeld dig her