Amazon screening: Find ud af om Amazon er noget for din virksomhed

FYRAFTENSMØDE

Amazon screening: Find ud af om Amazon er noget for din virksomhed

onsdag d. 29. marts 2023
14:30 - 16:30

Tilmeldingsfrist:
mandag d. 27. marts 2023 10:00

Gratis, men kræver tilmelding

Innovatorium

Birk Centerpark 40
7400 Herning

Amazon er ikke for alle.

Men for dem, der har de rigtige varer, værdikæder og avancer kan det være den mest effektiv platform til omsætningsvækst - overhovedet.

Erhvervsrådet inviterer sammen med WeMarket til fyraftensmøde, hvor Morten Andreasen fra WeMarket vil gennemgå Amazon som platform samt argumentere for hvilke virksomheder Amazon som platform er interessant for.

Du vil gå fra mødet med en klar fornemmelse af om Amazon er værd at satse på for din virksomhed. Du får også råd og vejledning til at komme i gang - hvis du er blandt dem, som Amazon er relevant for.

Det vil være mulighed for at netværke efter oplægget.

Om oplægsholderen:

Morten Andreasen er Amazon Vækstpartner hos WeMarket og har arbejdet professionelt med salg og rådgivning på Amazon i en årrække. WeMarket arbejder professionelt med Amazon for en lang række af landets største virksomheder - men også mange mindre, som først lige er gået i gang. Fælles for dem alle er, at Amazon har potentiale ud over alle grænser - i bogstavelig forstand og har mangedoblet omsætningen hos mange af WeMarkets kunder.

 


Evt. fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme. De registrerede oplysninger bruges til navneskilte, deltagerlister mv. Deltagerlisten bliver gemt i vores database til intern statistik.

Se hvordan vi beskytter dine data her


Tilmeld dig her

Kontakt

Jonas Sangild

Virksomhedskonsulent

Tel: 9626 1135

Mob: 5151 5299

Mail: js@erhvervsraadet.dk

Jonas Sangild