Seminar: CSR og Grøn Omstilling

BÆREDYGTIGHED

Seminar: CSR og Grøn Omstilling

onsdag d. 13. november 2019
09:00 - 15:00

Tilmeldingsfrist:
onsdag d. 06. november 2019 16:00

Gratis, men kræver tilmelding

Innovatorium

Birk Centerpark 40
7400 Herning

Du bliver guidet gennem en grundlæggende CSR implementeringsproces, som bygger på best practice fra store og små danske virksomheder. Du bliver således klædt på til at skabe vækst og udvikling i din virksomhed.

Der kræves ingen forudsætninger – andet end nysgerrighed og en strategisk indsigt i din virksomhed.

Du får indsigt i:

 • check Hvad er CSR og bæredygtighed?
 • check Fordele ved at anvende CSR strategisk
 • check Hvordan implementerer og anvender man CSR? (gennemgang af hele CSR processen)
 • check LCSR organisering (herunder CSR team, budget og tidsplan)
 • check Hvad er vores samfundsansvar? (herunder analyse af dine interessenter)
 • check Hvad er vores mulige CSR handlinger? (herunder analyser af konkurrenter, world class, egen CSR status og gap-analyse)
 • check Hvilke CSR handlinger vælger vi? (herunder strategiplan, taktisk interessentanalyse, risici, Blue Oceans og væsentlighedsanalyse)
 • check CSR strategi og FN’s Verdensmål (herunder mission/ vision og ambitionsniveauer).

Hovedformålet med seminaret er at gøre dig i stand til at optimere din virksomheds brug af CSR, så I øger både omsætning og overskud.

Konkret vil seminaret:

 • check give dig en grundlæggende viden om CSR
 • check gøre dig i stand til at reflektere over og argumentere for prioriterede muligheder for anvendelse af CSR i din egen virksomhed
 • check guide dig gennem en indledende implementering af CSR, herunder at udvikle fulde versioner af flere centrale delelementer af CSR i din egen virksomhed
 • check guide dig gennem en indledende implementering af CSR, herunder at udvikle fulde versioner af flere centrale delelementer af CSR i din egen virksomhed
 • check gøre dig i stand til at fortsætte diskussion og implementering af CSR i din egen virksomhed efter afslutning af seminaret.

Kurset vil være en blanding af undervisning, diskussioner og arbejde med din virksomhed. Du kan med fordel invitere en eller flere kolleger med, da det vil give jer mulighed for bedre at sparre med hinanden, og dermed fastholde CSR implementeringen i jeres virksomhed. Processen baseres på best practice fra en lang række af de største danske virksomheder. Seminaret vil derfor være renset for kedelige teoretiske diskussioner, men bygget på den praktiske CSR-adfærd, som har vist sig at være mest effektiv, når det drejer sig om at øge omsætningen og bundlinjen.

Seminaret arrangeres i samarbejde med Erhvervshus Midtjylland.

Pris og målgruppe

Det er gratis at deltage.
Du kan deltage, hvis du har mellem 5-249 ansatte og vækstambitioner for din SMV. Dit CVR-nr. skal være over 3 år og registreret i region Midtjylland.

Tilmelding

Er du interesseret i at deltage? Udfyld formularen til højre og bliv kontaktet af vores medarrangør Erhvervshus Midtjylland, der står for tilmeldingerne.

 

Seminaret er en del af ”Program for Virksomhedsudvikling”, administreret af Erhvervshus Midtjylland og finansieret af Region Midtjylland.

Seminar: CSR og Grøn Omstilling

Jeg vil gerne høre mere

Kontakt

Flemming M. Sørensen

Virksomhedskonsulent

Tel: 9626 1123

Mob: 2129 4616

Mail: fs@erhvervsraadet.dk

Flemming M. Sørensen