Spar tid og penge ved at digitalisere din lille virksomhed

DIGITALISERING

Spar tid og penge ved at digitalisere din lille virksomhed

onsdag d. 24. oktober 2018
13:00 - 16:30

Tilmeldingsfrist:
onsdag d. 17. oktober 2018 16:00

Gratis, men kræver tilmelding. Ved udeblivelse opkræves et no-show gebyr på 500 kr.

Innovatorium

Birk Centerpark 40
7400 Herning

WORKSHOP FOR VIRKSOMHEDER MED UNDER 20 MEDARBEJDERE
Spar tid og penge ved at digitalisere din lille virksomhed

Den digitale revolution er for længst en realitet, og det gælder for virksomheder i alle brancher. For små og mellemstore virksomheder er der store gevinster at hente ved at stå på det digitale tog, som buldrer derudaf, uanset om man er med eller ej. Og én ting kan du være sikker på: Hvis du ikke står på, så gør dine konkurrenter.

Skal du med på vognen ?
I samarbejde med netværksforeningen it-forum inviterer Erhvervsrådet små virksomheder med under 20 ansatte til en workshop, der netop sætter fokus på, hvordan du som lille virksomhed kan udnytte digitale teknologier optimalt, så du kan høste gevinster, der kan ses på bundlinjen. Workshoppen hjælper dig med at få indblik i junglen af løsninger, som gør, at det kan føles uoverskueligt at komme i gang med digitalisering.

Hvordan klædes du på ?
Det spritnye e-læringskursus DiTEM (Digital Transformation of European Micro Enterprises) er sat i verden for at hjælpe helt små virksomheder med under 20 ansatte med at blive klogere på it og digitalisering. Og ikke mindst på, hvordan digitale teknologier helt konkret kan skabe værdi og vækst. Kurset fokuserer primært på fire digitale teknologier, herunder

  • check Mobile løsninger
  • check Sociale medier
  • check Cloud computing (internetbaserede løsninger)
  • check Big Data

Gennem gruppearbejde og individuel coaching hjælpe vi dig til at få øje på de lavthængende frugter i netop din virksomhed. Hvor er det f.eks. en god idé at starte, hvordan kommer du i gang – og hvordan tager du næste skridt?

Program for workshoppen

Du kan se frem til en spændende eftermiddag med følgende program:

  • check Velkomst og introduktion (hver deltager præsenterer kort om og hvordan de indtil nu har arbejdet med digitalisering i virksomheden)
  • check Temaerne for de 5 moduler i DiTEM-platformen gennemgås 
  • check Gruppearbejde – hvilket af de præsenterede temaer er mest relevant for dig? 
  • check Individuel facilitering. Hvordan kan du starte eller forbedre digitaliseringen i netop din virksomhed?
  • check Introduktion til e-læringsplatformen DiTEM
  • check Hjælp til udarbejdelse af en handleplan

Og hvad så bagefter?
Efter workshoppen er du klædt på til at arbejde videre med e-læringskurset, som er gratis at bruge. Det vil give dig stærke digitale kompetencer som sikrer, at din virksomhed er med på det digitale tog, som buldrer derudaf.

Om DiTEM
DiTEM er et EU-finansieret projekt anført af et konsortium, der består af 7 partere fra 6 EU-lande. Projektet tilbyder et innovativt træningssystem, der gør det muligt for helt små virksomheder at realisere en digital transformation. På et konkurrencepræget marked i hastig digital udvikling er der behov for at klæde virksomheder på til en fremtid, hvor stærke digitale kompetencer er et must. Vi lever i en tid, hvor nye digitale teknologier (især Social, Cloud, Mobile og Big Data) transformerer måden hvorpå virksomheder opererer på tværs af alle markeder. Læs mere om DiTEM på https://www.ditem.eu/.


Tilmeld dig her

Deltageroplysninger

Kontakt

Malene Hedemann Tronche

Projektleder Netværk og Events

Tel: 9626 1119

Mob: 2122 9050

Mail: mht@erhvervsraadet.dk

Malene Hedemann Tronche