Dit lokalområdes fremtid

VÆKST

Dit lokalområdes fremtid

onsdag d. 03. oktober 2018
07:45 - 10:00

Tilmeldingsfrist:
onsdag d. 26. september 2018 08:00

Gratis, men kræver tilmelding. Ved udeblivelse opkræves et no-show gebyr på 500 kr.

MCH Messecenter Herning

Vardevej 1
7400 Herning

Hvilke udfordringer og muligheder står Herning og Ikast-Brande overfor på rejsen mod at sikre fremtidig vækst og velfærd?

Det stiller Erhvervsrådet skarpt på den 3. oktober sammen med Small Great Nation, Herning Kommune og Ikast-Brande Kommune.

Til oktober besøger Anders Dons, Deloittes danske og nordiske CEO, samt Peter Mogensen, Krakas direktør, vores område for at stille skarpt på lokalområdets potentialer og debattere, hvordan disse kan realiseres. Dette sker i regi af initiativet Small Great Nation, hvis formål er at identificere Danmarks styrker og potentialer i et lokalt og globalt perspektiv. Initiativet er faktabaseret og tager afsæt i analyser, som Kraka løbende udarbejder om centrale emner – såsom Danmarks styrkepositioner, uddannelse, institutionskvalitet, udflytning og effekten af misinformation. De første analyseresultater er allerede offentliggjort og kan findes her.

Den 3. oktober inviteres det lokale erhvervsliv, politikere og andre interessenter til at deltage i debatten – vi ser frem til at modtage DIN tilmelding. Se programmet nedenfor.

I panelet deltager:

  • Borgmester Lars Krarup, Herning Kommune
  • Borgmester Ib Lauritsen, Ikast-Brande Kommune
  • Centre Director for Centre for Business Development Annabeth Aagaard, Aarhus Universitet
  • Erhvervsdirektør Kenneth Mikkelsen, Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande

I paneldebatten vil fokus være på, hvordan Herning og Ikast-Brande kan realisere sit potentiale samt skabe fremtidig vækst, velfærd og sammenhængskraft. Som deltager får du rig mulighed for at bidrage til debatten, når Peter Mogensen indbyder til dialog og diskussion blandt publikum.

Vi håber meget, at du har lyst til at deltage og bidrage til diskussionen om Danmarks fremtid.

Dagens program

07:45 Morgenkaffe

08:00 Velkomst ved Borgmester Lars Krarup, Herning Kommune

08:10 Small Great Nation ved Anders Dons (CEO, Deloitte) og Peter Mogensen (CEO, Kraka)

08:30 Paneldebat faciliteret af Peter Morgensen med deltagelse af Kenneth Mikkelsen, Lars Krarup, Ib Lauritsen, Annabeth Aagaard og Anders Dons

09:30 Fremtidssikring af din virksomhed gennem digitalisering og digitale forretningsmodeller ved Centre Director Annabeth Aagaard

09:55 Tak for i dag ved Kenneth Mikkelsen, Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande

Deltagere får løbende mulighed for at bidrage med input, når Peter Mogensen opfordrer de fremmødte til at deltage i diskussionen.

Tilmeld dig her

Dit lokalområdes fremtid

Kontakt

Malene Hedemann Tronche

Projektleder Netværk og Events

Tel: 9626 1119

Mob: 2122 9050

Mail: mht@erhvervsraadet.dk

Malene Hedemann Tronche