EU Valgdebat: Fremtidens EU med afsæt i Midt- og Vestjylland

EU

EU Valgdebat: Fremtidens EU med afsæt i Midt- og Vestjylland

mandag d. 29. april 2024
16:00 - 19.00

Tilmeldingsfrist:
mandag d. 22. april 2024 12:00

Gratis, men kræver tilmelding

RemisenBrande

Remisevej 1
7330 Brande

Business Region MidtVest inviterer i samarbejde med Dansk Industri til EU valgdebat, hvor vi ønsker at sætte fokus på EU’s indflydelse på vores område.

EU har stor betydning for Midt- og Vestjyllands erhvervsliv og de fælles indsatser, der samler kommunerne i Business Region MidtVest. Hvordan kan vi få EUpolitikerne til at stille skarpt på de stedbundne interesser, vi arbejder ud fra her i vores område? Og hvordan kan vi i endnu højere grad gøre EU til en aktiv medspiller i udviklingen af Midt- og Vestjylland? Den debat håber vi, at du har lyst til at være en del af

Til arrangementet vil du blive klogere på vores område, vores holdninger og hvilket fremtidigt EU vi ser ind i med oplæg fra Dansk Industri, Central Denmark EU Office og Epinion. Du vil komme helt tæt på de danske EU-politikere, som stiller op til EUParlamentsvalget 2024, og få mulighed for at stille dem spørgsmål.

Tidligere TVvært, journalist og oplægsholder Tine Gøtzsche vil styre slagets gang og lede os igennem debatten, hvor kandidaterne bliver bedt om at diskutere nogle af de emner, der særligt fylder i Midt- og Vestjylland.

Arrangementet er også din mulighed for at møde erhvervsfolk, organisationer, foreninger og politikere fra de syv kommuner, der udgør Business Region MidtVest.

Glæd dig til at møde

  • Christel Schaldemose, Socialdemokratiet
  • Asger Christensen, Venstre
  • Stine Bosse, Moderaterne
  • Kristoffer Storm, Danmarksdemokraterne
  • Niels Flemming Hansen, Konservative
  • Sigrid Friis Frederiksen, Radikale Venstre
  • Villy Søvndal, Socialistisk Folkeparti
  • Henrik Dahl, Liberal Alliance

Tilmeld dig her
 

 

Medarrangører

RAR Vestjylland, Erhvervshus Midtjylland, Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande, Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, Business Skive, Erhvervsforum Holstebro


Evt. fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme. De registrerede oplysninger bruges til navneskilte, deltagerlister mv. Deltagerlisten bliver gemt i vores database til intern statistik.

Se hvordan vi beskytter dine data her


Kontakt

Rasmus Norup

Erhvervsdirektør

Tel: 9189 8813

Mail: rn@erhvervsraadet.dk

Rasmus Norup