Livet på den anden side af Corona

NETVÆRK

Livet på den anden side af Corona

onsdag d. 24. marts 2021
16:15 - 19:30

Tilmeldingsfrist:
onsdag d. 17. marts 2021 10:00

Kr. 595,- ex. moms

Innovatorium

Birk Centerpark 40
7400 Herning

I løbet af bare eet år har vi fået et nyt sprog. Ord vi slet ikke kendte for et år siden, er føjet til vores ordforråd. Vi har også fået nye rutiner – nogle af dem er endda blevet til vaner. Håndtrykket er forsvundet, og vi bliver ikke længere forskrækkede over synet af mennesker med mundbind.

Og vi har lært noget. Vi har fået træning i zoom og teams og facetime. Værktøjer der allerede fandtes, men som nu er forudsætningen for at hverdagen fungerer. Vi har kigget i skuffen med kreative løsninger og nye ideer er kommet til. Nytænkning af virksomhedsdrift og nye måder at se mennesker på.

Men vi har også fået polariseringen helt op til overfladen. Dialogen i det offentlige rum er skærpet, og vi pakker os tættere sammen i egne osteklokker. Journalist og kommunikatør Anne Villemoes vil til dette arrangement fortælle om, hvordan hun ser verden efter corona; om det er et forbigående fænomen? Eller er der elementer af livet med corona, vi tager med os på den anden side? Har det ændret vores arbejdsliv, vores måde at omgås hinanden på, vores vaner - og os selv som mennesker?

Til arrangementet vil du også opleve faciliteret networking, hvor du får mulighed for at udvide dit netværk og komme tættere på de øvrige medlemmer i KEY Networking. Vi slutter aftenen med en hyggelig middag og hyggeligt samvær.

Tilmeld dig allerede i dag og senest den 17. marts 2021

Ved spørgsmål til netværksmødet, venligst kontakt Susanne Karstensen på key@erhvervsraadet.dk eller på tlf: 96261111

Pris: Kr. 595,- ex. moms.

Arrangementet er en del af KEY Networking. Melder du dig ind i KEY Networking, fratrækkes de 595,- kontingentet.


Evt. fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme. De registrerede oplysninger bruges til navneskilte, deltagerlister mv. Deltagerlisten bliver gemt i vores database til intern statistik.

Se hvordan vi beskytter dine data her


Tilmelding

Kontakt

Susanne Karstensen

Netværks- og foreningskoordinator

Tel: 9626 1126

Mob: 2064 8540

Mail: sk@erhvervsraadet.dk

Susanne Karstensen