Sig farvel til brokrøvene

NETVÆRK

Sig farvel til brokrøvene

torsdag d. 02. september 2021
16:15 - 19:30

Tilmeldingsfrist:
torsdag d. 26. august 2021 10:00

Kr. 595,- ex. moms

Innovatorium

Birk Centerpark 40
7400 Herning

Spænd sikkerhedsbæltet og gør klar til take-off, når stewardesse Connie Svendsen i fuld fart går i luften med sit foredrag om at gøre op med brokrøvene og sætte fokus på styrken i vores forskelligheder. Findes der brokrøve i din hverdag?

Når Connie Svendsen går på arbejde i Thomas Cook Airlines, oplever hun sjældent en brovten passager, som ikke orker en uge med sol, mad og drikke. Alligevel er der dem, som ikke kan sove for havets brusen eller synes der er for meget sand på stranden.

Hvordan fastholder vi motivationen, gejsten, nuet og glæden ved at gå på arbejde? Vend dig om. Måske er svaret lige bag dig. Så simpelt og dog så kraftfuldt. Bare kig i den retning, som giver løsningen.

Foredraget giver masser af stof til eftertanke og til gode snakke om, hvordan vi omgås hinanden – og så er det hele pakket ind i masser af sjove anekdoter, humor og en smittende livsglæde, der ikke er til at stå for. Helt konkret får du også inspiration til, hvordan du selv kan gøre en forskel – til gavn for dig selv, din familie og dine kolleger.

Til arrangementet vil du også opleve faciliteret networking, hvor du får mulighed for at udvide dit netværk og komme tættere på de øvrige medlemmer i KEY Networking. Vi slutter aftenen med en hyggelig middag og hyggeligt samvær.

Tilmeld dig allerede i dag og senest den 26. august 2021

Ved spørgsmål til netværksmødet, venligst kontakt Susanne Karstensen på key@erhvervsraadet.dk eller på tlf: 96261111

Pris: Kr. 595,- ex. moms.

Arrangementet er en del af KEY Networking. Melder du dig ind i KEY Networking, fratrækkes de 595,- kontingentet.


Evt. fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme. De registrerede oplysninger bruges til navneskilte, deltagerlister mv. Deltagerlisten bliver gemt i vores database til intern statistik.

Se hvordan vi beskytter dine data her


Tilmelding

Kontakt

Susanne Karstensen

Netværks- og foreningskoordinator

Tel: 9626 1126

Mob: 2064 8540

Mail: sk@erhvervsraadet.dk

Susanne Karstensen