Medlemsarrangement

FOR MEDLEMMER

Medlemsarrangement

onsdag d. 13. oktober 2021
16:45 - 21:00

Tilmeldingsfrist:
torsdag d. 07. oktober 2021 12:00

Gratis, men kræver tilmelding

MCH Messecenter Herning

Vardevej 1
7400 Herning

Erhvervsrådet inviterr alle Erhvervsrådets medlemmer til arrangement, hvor vi byder på indlæg, Initiativprisuddeling og ikke mindst masser af netværk og hyggeligt samvær:

onsdag den 13. oktober 2021 kl. 16.45
i MCH Messecenter Herning, Vardevej 1, 7400 Herning

Vi skyder arrangementet i gang med et fagligt indlæg v. Hans Engell. Politikernes beslutninger har stor betydning for alle virksomheder, og der er ganske få, der ved mere om dansk politik end Hans Engell. Vi får en helt aktuel status. Hvad sker der bag kulisserne på Christiansborg nu og i den kommende tid?

Efteråret byder på vigtige klimaforhandlinger, en finanslov der skal vedtages, kommunal- og regionsvalg, og fra både regeringen og oppositionen er der nye forslag til at løse manglen på arbejdskraft.

Hans Engell leverer en højaktuel politisk analyse, hvor politikernes budskaber bliver afkodet og den aktuelle politiske dagsorden forklaret og sat ind i en sammenhæng, der er til at forstå.

Og så glæder vi os helt særligt i år til igen at uddele Erhvervsrådets Initiativpris efter at uddelingen ikke var muligt at gennemføre sidste år.

Er du nyt medlem?
Som nyt medlem er I meget velkomne til at komme allerede kl. 16. Her kan I under afslappede former møde nogle af Erhvervsrådets medarbejdere samt møde nogle af de andre deltagere inden det officielle program begynder kl. 17. Husk at krydse af i tilmeldingen i højre side.

HUSK – Indbydelsen er ikke personlig, så du er velkommen til at invitere andre ledende medarbejdere med fra din virksomhed.

Program

  • Ankomst og netværk
  • Den politiske situation i Danmark v. politisk kommentator, forfatter og foredragsholder Hans Engell
  • Initiativprisuddeling
  • Middag
    • Vi fejrer prismodtageren
    • Netværk, taler og underholdning
  • Tak for i dag

Evt. fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme. De registrerede oplysninger bruges til navneskilte, deltagerlister mv. Deltagerlisten bliver gemt i vores database til intern statistik.

Se hvordan vi beskytter dine data her


Tilmeld dig her

Deltageroplysninger

Ved tilmelding af flere deltagere indtastes deltagernes navn og mail-adresser en af gangen.

Kontakt

Susanne Karstensen

Netværks- og foreningskoordinator

Tel: 9626 1126

Mob: 2064 8540

Mail: sk@erhvervsraadet.dk

Susanne Karstensen