Optimer salget i din webshop

E-COMMERCE

Optimer salget i din webshop

torsdag d. 20. februar 2020
08:30 - 15:30

Tilmeldingsfrist:
torsdag d. 13. februar 2020 16:00

Gratis, men kræver tilmelding

Innovatorium

Birk Centerpark 40
7400 Herning

Har du en veletableret webshop, hvorpå du ønsker at optimere trafik og konvertering? Så har du mulighed for at deltage på et gratis todagesseminar, hvor du får konkrete værktøjer og viden, så du kan optimere salget i din webshop.

Seminaret er for dig, der gerne vil optimere trafik og konvertering på din webshop. Første dag arbejder vi med strategi og målsætning for din webshop. Vi dykker ned i områderne mobile first, usability og testværktøjer. Dagen sluttes af med fokus på nyhedsbreve, som skaber salg.

På anden dag arbejder vi med optimering af din online synlighed, og hvordan du skaber sammenhæng mellem dine kampagner og SEO. Vi arbejder også med, hvordan linkbuilding kan forbedre dine placeringer. Vi ser på, hvordan en optimal opsætning i din analytics kan give et bedre indblik i resultaterne af dine kampagner.

Uanset hvilken platform din e-handelsløsning ligger på i dag, kan du med fordel deltage i seminaret.

Seminaret får en meget konkret og praktisk tilgang. Seminaret vil være en vekselvirkning mellem undervisning og mulighed for at arbejde målrettet med din egen virksomhed. Du får indgående kendskab til de områder, vi kommer til at arbejde med, og derfor er erfaringsudvekslingen mellem dig og de andre deltagere et væsentligt element af seminaret.

Praktisk information:

Dag 1: 20. februar 2020

  • Strategi og målsætning
  • B2B og B2C salg i en webshop
  • Mobile first
  • Usability
  • Nyhedsbreve

Dag 2: 19. marts 2020

  • Søgeordsoptimering - Valg af søgeord og søgeordsanalyse samt overvågning af indsatser
  • Google Ads
  • Linkbuilding
  • Analytics opsætning og tracking af fx kampagner mv.

Seminaret arrangeres i samarbejde med Erhvervshus Midtjylland og gennemføres af Infoserv.

Pris og målgruppe

Det er gratis at deltage.
Du kan deltage, hvis du har mellem 5-249 ansatte og vækstambitioner for din SMV. Dit CVR-nr. skal være over 3 år og registreret i region Midtjylland.

Tilmelding

Er du interesseret i at deltage? Udfyld formularen til højre og bliv kontaktet af vores medarrangør Erhvervshus Midtjylland, der står for tilmeldingerne.

 

Seminaret er en del af ”Program for Virksomhedsudvikling”, administreret af Erhvervshus Midtjylland og finansieret af Region Midtjylland

Optimer salget i din webshop

Jeg vil gerne høre mere

Kontakt

Anja Harbo Voller

Chefkonsulent

Tel: 9626 1127

Mob: 2427 0843

Mail: ahv@erhvervsraadet.dk

Anja Harbo Voller