Innovation, der udvikler din forretning

INNOVATION

Innovation, der udvikler din forretning

torsdag d. 10. december 2020
09:30 - 16:00

Tilmeldingsfrist:
onsdag d. 02. december 2020 16:00

Gratis, men kræver tilmelding

Scandic Regina

Fonnesbechsgade 20
7400 Herning

Få et innovations check og styrk din innovationsevne, så din virksomhed bliver mere profitabel!

Seminaret skaber værdi for din virksomhed!
Der gennemføres et ’Innovation Health Check’ af din virksomhed før seminaret. Du får efterfølgende fremsendt en rapport om din organisations innovationsniveau, så du kan arbejde med jeres problemstilling på dagen:

  • Hvad skal jeres fremtidige innovationsindsats være?
  • Hvilke muligheder og behov har din virksomhed?

Innovation er din mulighed for at følge med, eller komme foran, markedets krav og muligheder og kan skabe konkurrencefordele for din virksomhed. Emnerne for dit fokus kan eksempelvis rette sig mod grøn omstilling eller hvordan du konkret kan anvende FN’s 17 verdensmål til udvikling af dine produkter og din virksomhed.
Emnet kan også være hvordan du gør dine processer eller produkter mere digitale, optimering af dinforretningsmodel eller noget helt andet.

Innovation er ikke forbeholdt større internationale virksomheder! Om du er en stor, mellem eller lille virksomhed ændrer ikke på de muligheder, du kan skabe for din virksomhed.
Innovation er meget andet end nye produkter. En nytænkt serviceydelse, proces, organisering eller markedsføring, kan også være innovation.

Vi sætter fokus på:

  • Hvorfor innovation er nødvendigt for at udvikle din forretning
  • Hvordan I som virksomhed arbejder strategisk med innovation


Seminaret arrangeres i samarbejde med Erhvervshus Midtjylland samt Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd og gennemføres af Provice.

Pris og målgruppe

Det er gratis at deltage.
Du kan deltage, hvis du har mellem 5-249 ansatte og vækstambitioner for din SMV. Dit CVR-nr. skal være over 3 år og registreret i region Midtjylland.

Tilmelding

Er du interesseret i at deltage? Udfyld formularen til højre og bliv kontaktet af vores medarrangør Erhvervshus Midtjylland, der står for tilmeldingerne.

 

Seminaret er en del af ”Program for Virksomhedsudvikling”, administreret af Erhvervshus Midtjylland og finansieret af Region Midtjylland

Innovation, der udvikler din forretning

Jeg vil gerne høre mere

Kontakt

Anja Harbo Voller

Chefkonsulent

Tel: 9626 1127

Mob: 2427 0843

Mail: ahv@erhvervsraadet.dk

Anja Harbo Voller