Tidlig Tirsdag: Alle sælger din virksomhed - eller gør de?

LEDELSE

Tidlig Tirsdag: Alle sælger din virksomhed - eller gør de?

tirsdag d. 01. november 2022
07.30 - 09.00

Tilmeldingsfrist:
tirsdag d. 25. oktober 2022 13:00

500 kr. ekskl. moms pr. foredrag

Mediehuset Herning Folkeblad

Østergade 21
7400 Herning

Et stort og kontinuerligt salg af virksomhedens ydelser eller produkter, der sikrer værdiskabelse og udnyttelse af potentialet hos kunderne, er fundamentalt vigtigt for de fleste virksomheder.  

Salgsindsatsen skal til stadighed effektiviseres for at nå målsætningerne. 

Og selv om det umiddelbart er salgsafdelingens opgave at sælge, så er opgaven for vigtig til at blive overladt ››kun‹‹ til salgsafdelingen. Det er nemlig af afgørende vigtighed, at hele organisationen opfatter sig som sælgere – repræsentanter – for virksomheden og dens produkter.

Hele organisationen skal holde øjne og ører åbne overfor de kunde- og salgsmuligheder, der opstår. Og måske endnu vigtigere: være opmærksomme på ikke at være årsagen til, at kunderne siver væk.

Denne Tidlig Tirsdag vil direktør og resultatskaber i DufkeResult, Flemming Dufke, sætte fokus på den sælgende organisation og det resultatskabende team.

Tilmeld dig

 

Pris for deltagelse i Tidlig Tirsdag

Hvert arrangement koster kr. 500,- ekskl. moms pr. deltager.

Du kan opnå 20 procent rabat ved at tilmelde 4 deltagere – eller flere – til det samme arrangement, eller ved at tilmelde dig hele sæsonen.

Ønsker du at deltage i hele sæsonen koster det (efter rabat) 4000,- ekskl. moms pr. deltager. Sæsonen indeholder 10 arrangementer.

NYT: Når du tilmelder dig hele sæsonen kan du som en del af dit sæson-abonnement gratis tage en gæst med til et valgfrit arrangement i løbet af sæsonen. Du modtager en mail som du skal besvare med ønsket arrangement og gæstens navn (bemærk begrænset deltagerantal).

Rabatter kan ikke kombineres.

Priser er inkl. morgenmad. 


Kontakt

Rasmus Norup

Erhvervsdirektør

Tel: 9626 1120

Mob: 9189 8813

Mail: rn@erhvervsraadet.dk

Rasmus Norup