Tidlig Tirsdag: Den første kvinde

LEDELSE

Tidlig Tirsdag: Den første kvinde

tirsdag d. 03. januar 2023
07.30 - 09.00

Tilmeldingsfrist:
tirsdag d. 27. december 2022 13:00

500 kr. ekskl. moms pr. foredrag

Mediehuset Herning Folkeblad

Østergade 21
7400 Herning

Kommunens førstemand – eller bykonge – har tidligere været prædikater på borgmesteren i Herning Kommune. Siden august 2021 har borgmesteren heddet Dorte West, og hende får vi besøg af denne Tidlig Tirsdag. 

Har det nogen betydning, om borgmesteren er en mand eller en kvinde? Det bliver vi klogere på, når vi får besøg af borgmester i Herning Kommune, Dorte West, som fortæller om sin første tid som borgmester. 

Vi får perspektiver på den ledelsesmæssige opgave i at være øverste ansvarlig for den største arbejdsplads i kommunen, og hvordan man driver politisk ledelse, hvor forskellige holdninger og prioriteter skal omsættes til fælles løsninger.

Tilmeld dig

 

Pris for deltagelse i Tidlig Tirsdag

Hvert arrangement koster kr. 500,- ekskl. moms pr. deltager.

Du kan opnå 20 procent rabat ved at tilmelde 4 deltagere – eller flere – til det samme arrangement, eller ved at tilmelde dig hele sæsonen.

Ønsker du at deltage i hele sæsonen koster det (efter rabat) 4000,- ekskl. moms pr. deltager. Sæsonen indeholder 10 arrangementer.

NYT: Når du tilmelder dig hele sæsonen kan du som en del af dit sæson-abonnement gratis tage en gæst med til et valgfrit arrangement i løbet af sæsonen. Du modtager en mail som du skal besvare med ønsket arrangement og gæstens navn (bemærk begrænset deltagerantal).

Rabatter kan ikke kombineres.

Priser er inkl. morgenmad. 


Kontakt

Rasmus Norup

Erhvervsdirektør

Tel: 9626 1120

Mob: 9189 8813

Mail: rn@erhvervsraadet.dk

Rasmus Norup