Tidlig Tirsdag: Det man roser, får man

LEDELSE

Tidlig Tirsdag: Det man roser, får man

tirsdag d. 06. december 2022
07.30 - 09.00

Tilmeldingsfrist:
tirsdag d. 29. november 2022 13:00

500 kr. ekskl. moms pr. foredrag

Mediehuset Herning Folkeblad

Østergade 21
7400 Herning

Skab en tydelig vision for organisationen, gå i dialog med medarbejderne og påskøn deres arbejde.

Hvis der ikke er enighed om vision og værdier, så er det vigtigt, at lederen hopper ned fra ølkassen og går i dialog med medarbejderne face-to-face for skabe opbakning til visionen og værdierne.  

Og så er det vigtigt med påskønnelse. 

Sådan lyder nogle af de konklusioner, som professor ved institut for statskundskab, Aarhus BSS, Lotte Bøgh Andersen, skriver om i bogen ››Ledelse i offentlige og private organisationer‹‹.

 Bogen samler op på det fireårige forskningsprojekt LEAP (Ledelsesadfærd og Performance), hvor mange hundrede ledere og deres medarbejdere har deltaget i undersøgelserne

Det, man roser, får man, siger Lotte Bøgh Andersen, der udover at være professor og forfatter til flere bøger også har været medlem af regeringens Ledelseskommission.

Tilmeld dig

 

Pris for deltagelse i Tidlig Tirsdag

Hvert arrangement koster kr. 500,- ekskl. moms pr. deltager.

Du kan opnå 20 procent rabat ved at tilmelde 4 deltagere – eller flere – til det samme arrangement, eller ved at tilmelde dig hele sæsonen.

Ønsker du at deltage i hele sæsonen koster det (efter rabat) 4000,- ekskl. moms pr. deltager. Sæsonen indeholder 10 arrangementer.

NYT: Når du tilmelder dig hele sæsonen kan du som en del af dit sæson-abonnement gratis tage en gæst med til et valgfrit arrangement i løbet af sæsonen. Du modtager en mail som du skal besvare med ønsket arrangement og gæstens navn (bemærk begrænset deltagerantal).

Rabatter kan ikke kombineres.

Priser er inkl. morgenmad. 


Kontakt

Rasmus Norup

Erhvervsdirektør

Tel: 9626 1120

Mob: 9189 8813

Mail: rn@erhvervsraadet.dk

Rasmus Norup