Tidlig Tirsdag: Din personlige udvikling er en forudsætning for forretningsudvikling

LEDELSE

Tidlig Tirsdag: Din personlige udvikling er en forudsætning for forretningsudvikling

tirsdag d. 08. januar 2019
07.30 - 09.00

Tilmeldingsfrist:
mandag d. 07. januar 2019 13:00

400 kr. + moms pr. foredrag

Mediehuset Herning Folkeblad

Østergade 21
7400 Herning
Denmark

Den personlige udvikling som leder går hånd i hånd med forretningsudviklingen og udviklingen i dit team. Hvis ikke du har modet og tager dig tiden til at udvikle dig som leder, ender du med at blive det usynlige glasloft, der er den reelle årsag til, at du, dit hold og din virksomhed ikke når de højder, I kunne.

Når det gælder personlig udvikling, hvor du skal vise vejen i forhold til at arbejde effektivt og dagligt bestræbe dig på at udvide din komfortzone. For det kræver det, når du, dit team, din organisation skal udfolde potentialet og skabe markant bedre resultater med de samme eller færre ressourcer.

Det kræver mod at sætte ambitiøse mål – og når de er sat, kræver det endnu mere mod at arbejde udenfor komfortzonen dagligt. For udvikling ligger udenfor komfortzonen – både din udvikling og forretningens.

Glæd dig til denne Tidlig Tirsdag hvor leadership consultant, MBA, facilitator & executive coach i EMPOWER PEOPLE, Rie Dalsgaard, vil fortælle hvorfor din personlige udvikling som leder går hånd i hånd med forretningsudviklingen og udviklingen i din virksomhed.

Tilmeld dig


Kontakt

Mette Gottlieb

Souschef

Tel: 9626 1116

Mob: 2129 1116

Mail: mg@erhvervsraadet.dk

Mette Gottlieb