Tidlig Tirsdag: Farvel til direktørjob og attraktive bestyrelsesposter

LEDELSE

Tidlig Tirsdag: Farvel til direktørjob og attraktive bestyrelsesposter

tirsdag d. 07. marts 2023
07.30 - 09.00

Tilmeldingsfrist:
tirsdag d. 28. februar 2023 13:00

500 kr. ekskl. moms pr. foredrag

Mediehuset Herning Folkeblad

Østergade 21
7400 Herning

Hendes familie synes hun skulle have scannet hovedet, da hun kvittede sit direktørjob, solgte virksomheden og gav afkald på attraktive bestyrelsesposter …

Medlem af Folketinget for de Konservative, Mona Juul, forlod toppen af reklamebranchen for at stille op til Folketinget, og er nu erhvervsordfører på Christiansborg.  

Hvorfor opgive en attraktiv karriere for at gå ind i politik, som mange andre flygter fra? Det får vi svaret på denne Tidlig Tirsdag, når Mona Juul deler ud af sine perspektiver på ledelse fra 30 år i det private erhvervsliv.

Tilmeld dig

 

Pris for deltagelse i Tidlig Tirsdag

Hvert arrangement koster kr. 500,- ekskl. moms pr. deltager.

Du kan opnå 20 procent rabat ved at tilmelde 4 deltagere – eller flere – til det samme arrangement, eller ved at tilmelde dig hele sæsonen.

Ønsker du at deltage i hele sæsonen koster det (efter rabat) 4000,- ekskl. moms pr. deltager. Sæsonen indeholder 10 arrangementer.

NYT: Når du tilmelder dig hele sæsonen kan du som en del af dit sæson-abonnement gratis tage en gæst med til et valgfrit arrangement i løbet af sæsonen. Du modtager en mail som du skal besvare med ønsket arrangement og gæstens navn (bemærk begrænset deltagerantal).

Rabatter kan ikke kombineres.

Priser er inkl. morgenmad. 


Kontakt

Rasmus Norup

Erhvervsdirektør

Tel: 9626 1120

Mob: 9189 8813

Mail: rn@erhvervsraadet.dk

Rasmus Norup