Tidlig Tirsdag: Sådan kan vi gøre op med nulfejlskultur og uproduktiv interne konkurrence

LEDELSE

Tidlig Tirsdag: Sådan kan vi gøre op med nulfejlskultur og uproduktiv interne konkurrence

tirsdag d. 02. maj 2023
07.30 - 09.00

Tilmeldingsfrist:
tirsdag d. 25. april 2023 13:00

500 kr. ekskl. moms pr. foredrag

Herningsholm Erhvervsskole og Gymnasier

Lillelundvej 21
7400 Herning

Ledere, som bringer et udviklende mindset i spil, frigør et større potentiale i organisationen. 

De udvikler stærkere talenter og skaber et engageret, trygt og robust arbejdsmiljø, som er baseret på samarbejde, feedback og læring.

Med afset i mindsetforskningen og erfaringer fra undervisningsverdenen er direktør i Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier, Allan Kortnum, medforfatter på en bog om mindsetbaseret ledelse. Med eksempler og cases sætter han fokus på de områder og processer, hvor mindsetbaseret ledelse kan gøre en væsentlig forskel uden at tabe det overordnede mål af syne.

Målet med mindsetbaseret ledelse, som vi skal høre om denne Tidlig Tirsdag, er at skabe teams, der præsterer optimalt gennem blandt andet et opgør med nulfejlskultur og uproduktiv intern konkurrence.

Tilmeld dig

 

Pris for deltagelse i Tidlig Tirsdag

Hvert arrangement koster kr. 500,- ekskl. moms pr. deltager.

Du kan opnå 20 procent rabat ved at tilmelde 4 deltagere – eller flere – til det samme arrangement, eller ved at tilmelde dig hele sæsonen.

Ønsker du at deltage i hele sæsonen koster det (efter rabat) 4000,- ekskl. moms pr. deltager. Sæsonen indeholder 10 arrangementer.

NYT: Når du tilmelder dig hele sæsonen kan du som en del af dit sæson-abonnement gratis tage en gæst med til et valgfrit arrangement i løbet af sæsonen. Du modtager en mail som du skal besvare med ønsket arrangement og gæstens navn (bemærk begrænset deltagerantal).

Rabatter kan ikke kombineres.

Priser er inkl. morgenmad. 


Kontakt

Rasmus Norup

Erhvervsdirektør

Tel: 9626 1120

Mob: 9189 8813

Mail: rn@erhvervsraadet.dk

Rasmus Norup