Tidlig Tirsdag Special: Ledelse i balance mellem det smukke og brutale med Kristian Jensen

LEDELSE

Tidlig Tirsdag Special: Ledelse i balance mellem det smukke og brutale med Kristian Jensen

tirsdag d. 17. december 2019
07.30 - 09.00

Tilmeldingsfrist:
fredag d. 13. december 2019 13:00

400 kr. + moms pr. foredrag

Mediehuset Herning Folkeblad

Østergade 21
7400 Herning
Denmark

Denne Tidlig Tirsdag Special bliver en spændende ledelsesrejse med udvalgte glimt og statements fra Kristian Jensens mere end 20 årige ledelse i dansk politik samt med indblik i en ny ledelsesmæssig fremtid.

Politik er ledelsesdrømmen om at sætte fingeraftryk på de allerstørste beslutninger for Danmark; det danske samfund og danskerne.
Kristian Jensen har som medlem af Folketinget og gruppeformand for Venstre, næstformand for partiet og som skatteminister, udenrigsminister og finansminister gjort drømmen til virkelighed.

Det har været ledelse på de allertungeste poster. Politik og ledelse er spændende. Det er givende, skabende og dragende. Og nogle gange også brutalt og
med meget lidt retfærdighed. Men ledelse og ledere er også konstant på vej. Videre. Og hvad er næste ledelsesopgave ? Kristian Jensen har fx luftet tankerne om bestyrelsesarbejde i det private erhvervsliv.

Ledelse fra Kristian Jensens udkikspost vil vi høre om denne Tidlig Tirsdag Special. Lige på, ærligt og også med plads til spørgsmål og dialog.

Glæd dig til denne Tidlig Tirsdag, der bliver et meget personligt foredrag af Kristian Jensen.

Ved siden af den politiske karriere har Kristian Jensen udgivet bøgerne ››Hurra for globaliseringen‹‹ (2003) og ››I Danmarks tjeneste‹‹ (2016).

Tilmeld dig


Kontakt

Kenneth Mikkelsen

Erhvervsdirektør

Tel: 9626 1110

Mob: 2159 5696

Mail: km@erhvervsraadet.dk

Kenneth Mikkelsen