Tidlig Tirsdag: Talent findes overalt, men den første opgave er at spotte talentet …

LEDELSE

Tidlig Tirsdag: Talent findes overalt, men den første opgave er at spotte talentet …

tirsdag d. 04. oktober 2022
07.30 - 09.00

Tilmeldingsfrist:
tirsdag d. 27. september 2022 13:00

500 kr. ekskl. moms pr. deltager

Mediehuset Herning Folkeblad

Østergade 21
7400 Herning

Mads Bille er nok bedst kendt som leder af Herning Kirkes Drengekor gennem 35 år.

Koret bærer stadig hans vigtigste signatur: Passion - og troen på at talent findes overalt, at miljø kan overvinde arv, samt at sangens skønhed kan ændre mennesker og verdener. 

Passion er et moderne ledelsesbegreb og det er meningsfuldhed også. Begge disse begreber snittes denne Tidlig Tirsdag, når ledelsesbegrebet udfordres fra en kulturmæssig vinkel.

Mads Bille vil fortælle om arbejdet med at udvikle Herning Kirkes Drengekor til Nordens nye professionelle kor med koncerter herhjemme og i udlandet, og om udviklingen af Den Jyske Sangskole og Sangens Hus. Vi skal også høre om udviklingen af Herning Opera Festival til Danmarks største operafestival. Og om Herning kan udvikles til et internationalt mødested for sangtalenter.

Tilmeld dig

 

Pris for deltagelse i Tidlig Tirsdag

Hvert arrangement koster kr. 500,- ekskl. moms pr. deltager.

Du kan opnå 20 procent rabat ved at tilmelde 4 deltagere – eller flere – til det samme arrangement, eller ved at tilmelde dig hele sæsonen.

Ønsker du at deltage i hele sæsonen koster det (efter rabat) 4000,- ekskl. moms pr. deltager. Sæsonen indeholder 10 arrangementer.

NYT: Når du tilmelder dig hele sæsonen kan du som en del af dit sæson-abonnement gratis tage en gæst med til et valgfrit arrangement i løbet af sæsonen. Du modtager en mail som du skal besvare med ønsket arrangement og gæstens navn (bemærk begrænset deltagerantal).

Rabatter kan ikke kombineres.

Priser er inkl. morgenmad. 


Kontakt

Rasmus Norup

Erhvervsdirektør

Tel: 9626 1120

Mob: 9189 8813

Mail: rn@erhvervsraadet.dk

Rasmus Norup