Udforsk AI's indvirkning på din forretning

KØBMANDSKAB

Udforsk AI's indvirkning på din forretning

onsdag d. 27. september 2023
13:00 - 16:00

Tilmeldingsfrist:
mandag d. 25. september 2023 12:00

Gratis, men kræver tilmelding

Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande

Birk Centerpark 40
7400 Herning

Forløbet og ventelisten er fuldt booket.

--

Dette netværksforløb, over 3 eftermiddage, er for dig, der ønsker at udforske, hvordan kunstig intelligens (AI) kan forandre din forretning. Gennem tre sessioner vil du blive introduceret til AI's grundlæggende principper, får mulighed for at udforske konkrete anvendelser og til sidst udvikle en tilpasset plan for anvendelse af AI i din virksomhed.

Du har måske ”snuset” til AI og er nysgerrig på mulighederne, men har endnu ikke har forholdt dig til, hvordan teknologien kan få indvirkning på din forretning.

Martin Pyndt vil være facilitator og underviser på forløbet. Martin kommer fra virksomheden Mipendo, der arbejder med forretningsudvikling og digital innovation. Derudover vil Benjamin Kloster, der er AI entusiast, undervise på forløbet. Benjamin kommer fra JVR Consult og er derudover direktør for AI hos Zizzi.

Dag 1:  27. september -  Hvad kan AI?
Her vil du blive introduceret til AI og AI-landskabet på en letforståelig måde. Efter præsentationen vil vi påbegynde en kreativ dialog om, hvordan AI kan påvirke og udvikle din virksomhed.

Dag 2: 25. oktober - Kan du bruge det i din virksomhed?
Med udgangspunkt i et konkret eksempel fra en virksomhed, der allerede har inddraget AI virksomhedens forretningsmodel/processer, vil vi arbejde videre med at analysere på hvordan AI kan omsættes til en konkurrencefordel i din egen organisation. Vi vil kigge på både fordele, muligheder og trusler for netop din virksomhed.

Dag 3: 22. november - Hvordan kommer du i gang?
Afslutningsvis vil vi hjælpe dig med at omsætte inspirationen til handling. Vi kommer omkring nødvendige forholdsregler og politikker, og arbejder med en plan for hvordan du kan tage næste skridt.

Det er gratis at deltage i forløbet, men der er et begrænset antal pladser. Forløbet vil have fokus på at etablere et fælles lærings- og udviklingsforum mellem deltagerne over de 3 eftermiddage, og der vil være en mindre hjemmeopgave mellem gang nr. 2 og 3.

Forløbet er forbeholdt SMV handels- og produktionsvirksomheder, da det er en del at projekt Købmandskab 2.0, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.


Evt. fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme. De registrerede oplysninger bruges til navneskilte, deltagerlister mv. Deltagerlisten bliver gemt i vores database til intern statistik.

Se hvordan vi beskytter dine data her

Udforsk AI's indvirkning på din forretning

Kontakt

Anja Harbo Voller

Chefkonsulent

Tel: 9626 1127

Mob: 2427 0843

Mail: ahv@erhvervsraadet.dk

Anja Harbo Voller