Udviklingsmøde: Hvordan bliver din virksomhed mere grøn og bæredygtig?

FN'S VERDENSMÅL

Udviklingsmøde: Hvordan bliver din virksomhed mere grøn og bæredygtig?

onsdag d. 19. maj 2021
Tidspunktet aftales individuelt

Tilmeldingsfrist:
onsdag d. 12. maj 2021 16:00

Gratis, men kræver tilmelding

Innovatorium

Birk Centerpark 40
7400 Herning

Styrk konkurrenceevnen ved at tænke bæredygtighed ind i din strategi

Har du brug for nye øjne og perspektiver fra et fagligt panel? Deltagelse i et udviklingsmøde er for dig, som ønsker faglig og kompetent sparring med et panel, som kan sende dig i den rigtige retning.

Har du en eller flere konkrete udfordringer eller ideer til, hvordan du kan gøre din virksomhed mere bæredygtig? Verdensmålene må ikke blive tom salgssnak, men skal være styrende for virksomhedens udvikling og afspejles i jeres værdier, produkter og processer. Afsættet i verdensmålene kan blive et vigtigt, og måske afgørende, konkurrenceparameter, der adskiller dig fra konkurrenterne.

Få sparring på jeres ideer eller udfordringer, som kan omhandle:

 • Hvordan får I bæredygtighed ind i strategien som et aktivt ele-ment, der kan handles på?
 • Hvad er din virksomheds nuværende kultur og hvordan støtter kulturen det I gerne vil med jeres virksomhed?
 • Hvordan gennemføres de nødvendige forandringer i din organisation?
 • Hvordan gør I jeres processer og produkt(er) bæredygtige og, hvordan kommunikeres det til ud til kunder, interessenter og samarbejdspartnere?
 • Hvilke muligheder opstår, når bæredygtighed og cirkulær økonomi bliver et markedskrav?

Panelet vil give dig sparring på din udfordring og give dig ideer til, hvad du skal gøre og i hvilken rækkefølge. Anbefalingerne fra panelet vil blive optaget på video, som du kan tage med dig hjem.

Desuden kan du få råd om gode muligheder for medfinansiering til videre udvikling eller om der er åbenlyse partnere eller projekter, som du kan opsøge? Panelet formulerer de gode spørgsmål, og sammen finder I frem til de rigtige svar. Udviklingsmøderne har en varighed af en time og består af et panel med tre eksperter. Forinden er der afholdt et forberedende møde, ligesom der også vil være et opfølgende møde.

Panelet består af:

 • Thomas Løvholt er partner i konsulentvirksomheden Provice og ekspert indenfor grønne forretningsmodeller, bæredygtighed og forandringsledelse. Thomas været leder og konsulent for en række private virksomheder og offentlige organisationer inden for produk-tion, service og administration, herunder Novo Nordisk, COWI, DSB og Junckers
   
 • Lise Haahr Hanneslund er virksomhedskonsulent ved Erhvervshus Midtjylland og ekspert indenfor miljø, Innovation, IPR og forretningsudvikling. Lise er uddannet civilingeniør.
   
 • Peter Blauenfeldt er virksomhedskonsulent ved Erhvervshus Midt-jylland og har ekspertiser indenfor Eksport og internationalisering, strategi og forretningsudvikling samt salg og markedsføring. Peter har arbejdet med rådgivning og eksekvering af go-to-marketstrategier.

Pris og målgruppe

Det er gratis at deltage.
Du kan deltage, hvis du har mellem 5-249 ansatte og vækstambitioner for din SMV. Dit CVR-nr. skal være over 3 år og registreret i region Midtjylland.

Tilmelding

Er din virksomhed indenfor målgruppen og er I interesseret i at deltage? Udfyld formularen til højre og bliv kontaktet af Erhvervshus Midtjylland for at høre mere.

 

Seminaret er en del af ”Program for Virksomhedsudvikling”, administreret af Erhvervshus Midtjylland og finansieret af Region Midtjylland.

Udviklingsmøde: Hvordan bliver din virksomhed mere grøn og bæredygtig?

Jeg vil gerne høre mere

Kontakt

Tino Randorf

Virksomhedskonsulent

Tel: 9626 1125

Mob: 4017 3901

Mail: tr@erhvervsraadet.dk

Tino Randorf