Værktøjskursus: Bliv klogere på bæredygtigheds-certificeringer

VÆRKTØJSKURSUS

Værktøjskursus: Bliv klogere på bæredygtigheds-certificeringer

torsdag d. 27. oktober 2022
08:00 - 11:00

Tilmeldingsfrist:
torsdag d. 20. oktober 2022 23:00

Gratis for erhvervsrådets medlemmer/ Kr. 895 for ikke-medlemmer

Innovatorium

Birk Centerpark 40
7400 Herning

Bæredygtighed handler om at opfylde de nuværende generationers behov uden at bringe fremtidige generationers muligheder for at opfylde deres behov i fare.

Tidligere forbandt man ofte bæredygtighed med en miljøvinkel, men nu taler virksomheder om den tredobbelte bundlinje, hvor sociale, økonomiske og miljømæssige parametre har en tydelige sammenhæng. Forbrugernes krav til virksomhederne i forhold til aktiv stillingtagen til miljø og samfundsforhold stiger. Nogle vil hævde at bæredygtighed er gået fra at være en megatrend til at blive et vilkår for virksomheder.

Men hvordan finder man rundt i junglen af miljømærkninger, certificeringer og godkendelsesordninger, der alle har bæredygtighedsbegrebet som omdrejningspunkt og hvad er fordele og ulemper ved de forskellige ordninger?

Krydret med eksempler og cases vil Inga Rossen forsøge at give et overblik over de mange muligheder og hvad det indebærer for din virksomhed at arbejde med bæredygtighed.


Evt. fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme. De registrerede oplysninger bruges til navneskilte, deltagerlister mv. Deltagerlisten bliver gemt i vores database til intern statistik.

Se hvordan vi beskytter dine data her


Tilmeld dig her

Kontakt

Tino Randorf

Virksomhedskonsulent

Tel: 9626 1125

Mob: 4017 3901

Mail: tr@erhvervsraadet.dk

Tino Randorf