Værktøjskursus: Ejerlederens mange roller

VÆRKTØJSKURSUS

Værktøjskursus: Ejerlederens mange roller

torsdag d. 28. september 2023
08:00 - 11:00

Tilmeldingsfrist:
tirsdag d. 26. september 2023 23:00

Gratis for erhvervsrådets medlemmer/ Kr. 895 for ikke-medlemmer

Innovatorium

Birk Centerpark 40
7400 Herning

Som ejerleder er du ofte både den motiverende daglige leder, forretningsudvikler, den der tager bestik af fremtidsudsigterne, tæt på de vigtigste kunder, den der sikrer medarbejdertrivsel og meget mere.
 
De mange roller kan være krævende at navigere i og kræver prioriteringer. Får du prioriteret?
Bruger du tiden på det der er vigtigst for drive en forretning, der skaber langsigtede resultater?  
 
På dette værktøjskursus sætter vi fokus på, hvilke forretningsmæssige initiativer, der giver optimale forudsætninger for at drive en bæredygtig forretning. Vi vil gennemgå tre overordnede områder, som succesfulde virksomheder mestrer.  Du får mulighed for at arbejde med emnerne i relation til din virksomhed, så du kommer hjem med nogle ting, som du kan arbejde videre med.

Underviseren på værktøjskurset er Simon Lauridsen, der er indehaver af ledelses- & rekrutteringshuset, Humano. Simon har gennem en årrække været ledelsesrådgiver for ejerledere i små og mellemstore virksomheder og arbejder med at skabe langsigtede resultater for både mennesker og organisationer.

 


Evt. fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme. De registrerede oplysninger bruges til navneskilte, deltagerlister mv. Deltagerlisten bliver gemt i vores database til intern statistik.

Se hvordan vi beskytter dine data her


Tilmeld dig her

Kontakt

Anja Harbo Voller

Chefkonsulent

Tel: 9626 1127

Mob: 2427 0843

Mail: ahv@erhvervsraadet.dk

Anja Harbo Voller