Værktøjskursus: Har dine medarbejdere lyst til at komme på arbejde?

VÆRKTØJSKURSUS

Værktøjskursus: Har dine medarbejdere lyst til at komme på arbejde?

torsdag d. 25. april 2024
08:00 - 11:00

Tilmeldingsfrist:
mandag d. 22. april 2024 10:00

Gratis for erhvervsrådets medlemmer/ Kr. 895 for ikke-medlemmer

Innovatorium

Birk Centerpark 40
7400 Herning

Bliv klogere på, hvad der definerer arbejdsglæde anno 2024: Hvem har ansvaret, hvad får den til at visne, og hvad får den til at blomstre?

På dette værktøjskursus vil du få kendskab til de byggeklodser, der kan indgå i dit arbejde med at styrke arbejdsmiljøet, samt få en forståelse for betydningen af de rammer, du skaber i dit arbejde med arbejdsmiljø. Derudover vil du få konkrete ideer til, hvordan du som leder kan udvikle og skabe arbejdsglæde.

Arbejdslivet ændrer sig kontinuerligt, og individuelle behov og krav til trivsel, arbejdsmiljø og arbejdsglæde fylder mere og mere. Samtidig med, at medarbejdere engagerer sig dybt i arbejdet, virksomheden og kollagasamarbejdet, forventer de også et attraktivt arbejdsmiljø med fleksibilitet, trivsel og fællesskab. Det stiller krav til virksomheder og ledere, for hvordan finder vi arbejdsglæden og det bæredygtige arbejdsmiljø, når det, der skaber og definerer den, er forskelligt fra person til person – og er afhængigt af alder, livsvilkår og anciennitet?

”Vi kan finde nogle af svarene ved at spørge,” lyder et bud i Lars Dencker og Gitte Kilhofs nye bog, På jagt efter arbejdsglæden, der udkommer i foråret 2024. Og på værktøjskurset kan du komme lidt tættere på den arbejdsglæde, der er afgørende for trivsel og et bæredygtigt arbejdsmiljø.

Direktør for Affectum, Gitte Kilhof, vil undervise på værktøjskurset. Gitte har mange års konsulenterfaring fra blandt andet Mercuri og er uddannet stresscoach, psykoterapeut, har en master i NLP og er certificeret i 4MAT og transaktionsanalyse. Med konkrete cases fra sit 15-årige virke som proces- og organisationskonsulent sætter Gitte perspektiv på vigtigheden af et bæredygtigt psykosocialt arbejdsmiljø. Det er perspektiver, der skaber værdi for både virksomhed, ledelse og medarbejdere.

Vær obs på der er plads til max 2 deltagere pr. virksomhed.


Evt. fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme. De registrerede oplysninger bruges til navneskilte, deltagerlister mv. Deltagerlisten bliver gemt i vores database til intern statistik.

Se hvordan vi beskytter dine data her


Tilmeld dig her

Kontakt

Anja Harbo Voller

Chefkonsulent

Tel: 2427 0843

Mail: ahv@erhvervsraadet.dk

Anja Harbo Voller