Værktøjskursus: Kom godt i gang med 2022

VÆRKTØJSKURSUS

Værktøjskursus: Kom godt i gang med 2022

torsdag d. 27. januar 2022
08:00 - 11:00

Tilmeldingsfrist:
torsdag d. 20. januar 2022 23:00

Gratis for erhvervsrådets medlemmer/ Kr. 895 for ikke-medlemmer

Innovatorium

Birk Centerpark 40
7400 Herning

Få indblik i værktøjer og metoder som vil øge sandsynligheden for, at du og din virksomhed, kommer godt igennem 2022.

Har du planer og mål for din virksomhed og dig selv? Så har du helt sikkert oplevet, at du ikke altid når det som du gerne ville. Måske fordi dagligdagens opgaver fik overtaget. Opgørelser viser at mange virksomheder ikke når i mål med deres planer og strategier og dermed aldrig opnår det de gerne vil – til stor frustration for alle parter.

Dette værktøjskursus giver dig trin-for-trin, redskaberne til at sætte dig realistiske mål, lave planen for vejen dertil samt hvordan du skal arbejde med dem i det daglige for at nå dem. På dagen vil du arbejde med de konkrete værktøjer og dermed få værdifuld viden med hjem, som du kan bruge med det samme.

Efterfølgende vil du være klædt bedre på, til at nå i mål med dine planer og samtidig forstå de menneskelige faktorer i processen.

Indlægsholder på kurset er Søren Leth Nielsen fra Zephyr Consulting, der med afsæt i sine mangeårige erfaringer som leder i dansk erhvervsliv, vil inspirere med cases samt konkrete værktøjer du kan tage med hjem og bruge med det samme.


Evt. fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme. De registrerede oplysninger bruges til navneskilte, deltagerlister mv. Deltagerlisten bliver gemt i vores database til intern statistik.

Se hvordan vi beskytter dine data her


Tilmeld dig her

Kontakt

Tino Randorf

Virksomhedskonsulent

Tel: 9626 1125

Mob: 4017 3901

Mail: tr@erhvervsraadet.dk

Tino Randorf