Værktøjskursus: Sådan laver du et vindende tilbud

VÆRKTØJSKURSUS

Værktøjskursus: Sådan laver du et vindende tilbud

torsdag d. 25. november 2021
08:00 - 11:00

Tilmeldingsfrist:
mandag d. 23. november 2020 10:00

Gratis for erhvervsrådets medlemmer/ Kr. 895 for ikke-medlemmer

Innovatorium

Birk Centerpark 40
7400 Herning

Er I trætte af at tabe ordrer efter at have brugt ressourcer og kræfter på at levere et tilbud? Så er der hjælp at hente..

Når man som virksomhed ikke vinder et tilbud, er der en tendens til straks at kigge på om prisen var for høj. Prisen spiller naturligvis en rolle i alle tilbud, men det er ofte på helt andre parametre, at virksomheder fejler i deres tilbudsproces.

Først og fremmest er der alt for mange virksomheder, der ikke har fokus nok på det langsigtede salgsarbejde, grundig forberedelse og menneskelige relationer.

Hvis man ikke har fingeren på pulsen og løbende indsamler informationer, så er det en udfordring i at forstå kundens forretning og de bagved liggende behov. Man ender blot med at aflevere en brochure om ens virksomhed i stedet for levere et tilbud, der rent faktisk er målrettet den specifikke kundes behov.

Du kan ikke skrive et godt tilbud i blinde. Så enkelt er det. Derfor skal du forberede dig grundigt, inden du går til tasterne. 

I samarbejde med Salgskompagniet tilbyder vi en spændende morgen, hvor vi dykker ned i tilbudsarbejdet og ”Det vindende tilbud”.

Det med småt

Medlemmer af Erhvervsrådet kan deltage gratis med to medarbejdere pr. arrangement.


Evt. fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme. De registrerede oplysninger bruges til navneskilte, deltagerlister mv. Deltagerlisten bliver gemt i vores database til intern statistik.

Se hvordan vi beskytter dine data her


Tilmeld dig her

Kontakt

Tino Randorf

Virksomhedskonsulent

Tel: 9626 1125

Mob: 4017 3901

Mail: tr@erhvervsraadet.dk

Tino Randorf