Værktøjskursus: Stop med at sælge - hjælp med at købe!

VÆRKTØJSKURSUS

Værktøjskursus: Stop med at sælge - hjælp med at købe!

torsdag d. 27. april 2023
08:00 - 11:00

Tilmeldingsfrist:
tirsdag d. 25. april 2023 23:00

Gratis for erhvervsrådets medlemmer/ Kr. 895 for ikke-medlemmer

Innovatorium

Birk Centerpark 40
7400 Herning

Der var engang, hvor salg var noget, sælgeren kontrollerede. Sådan er det ikke længere. Mængden af informationer på nettet er enorm, og B2B-indkøberen er længere end 80% i sin købsproces, når leverandøren bliver kontaktet - hvis leverandøren overhovedet bliver inviteret til at byde.

Roller og processer har ændret sig markant med digitaliseringen, og vi kan ikke længere bare ”stoppe produkter ned i halsen” på kunden. I dag skal vores salgsproces passe til kundens købsproces, og vi skal vide, hvordan vi præcist bidrager med værdi.

Derfor skal vi stoppe med at sælge, og hjælpe kunden med at købe.

Kom og få nogle bud på, hvordan din virksomhed kan hjælpe kunden med at købe. Vi skal bl.a. tale om kundens udbytte, om B2B-indkøberens hverdag, og hvorfor sælgere skal blive til kundefolk.

Morten K. Andreasen rådgiver B2B-virksomheder om forretningsudvikling med fokus på kunder og dækningsbidrag. Han har arbejdet i flere brancher med ansvar for kunder – danske som internationale.

 


Evt. fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme. De registrerede oplysninger bruges til navneskilte, deltagerlister mv. Deltagerlisten bliver gemt i vores database til intern statistik.

Se hvordan vi beskytter dine data her


Tilmeld dig her

Kontakt

Anja Harbo Voller

Chefkonsulent

Tel: 9626 1127

Mob: 2427 0843

Mail: ahv@erhvervsraadet.dk

Anja Harbo Voller