Workshop: Digital global forretningskultur

EKSPORT

Workshop: Digital global forretningskultur

torsdag d. 04. februar 2021
08:00 - 15:00

Tilmeldingsfrist:
torsdag d. 28. januar 2021 16:00

Gratis, men kræver tilmelding

Online

Workshoppen foregår virtuelt.
Du vil modtage et link et par dage før.

2-dags seminar: 4. og 5. februar 2021

Hvordan holder vi hjulene i gang, når flyene holder stille på jorden, eller vi ikke har 14 dages karantæne-tid at rive ud af kalenderen?

Den nye verdenssituation gør det at kunne arbejde digitalt – på en nærværende og effektiv måde – til en helt ny og værdifuld kompetence. Og når vi alle har sat kul på vores digitalisering samtidig, er konkurrencen blevet endnu hårdere.

Det betyder dog også at mulighederne er blevet større - for de modige, der tør arbejde med digital præsentationsteknik. Kort sagt, har verden aldrig været mindre – men også mere kompleks både funktionelt og kulturelt.

Stærke relationer har enorm betydning for samarbejdets succes, og for eksekveringen af forretningsplanen. Der er store fordele at vinde, ved at identificere muligheder og skabe fælles forståelse. Faktisk, er det den danske forretningskultur, der falder længst fra den globale kulturstamme!

Men hvordan skaber vi en tillidsfuld relation på distancen? Det kigger vi nærmere på, og arbejder med konkrete tips og brugbare redskaber.

Når grænserne er blevet mere udviskede med rejserestriktioner, hvordan får du da, som SMV tiltrukket og fastholdt de helt rigtige og værdifulde globale samarbejdspartnere? Og endda gjort dig attraktiv på det globale marked? Hvordan etableres og udbygges den stærke globale relation, så du kommer først i køen eller får det største stykke lagkage – også i en krisesituation? Og hvordan undgår du at fremstå som nybegynder og ender med det korteste strå?

Program for workshoppen:
På denne workshop vil vi identificere de største muligheder for hver enkelt virksomhed, for at gøre sig attraktiv på det globale marked – også digitalt.

Vi vil etablere og udbygge den globale kulturelle værktøjskasse med tips og tricks til – selv som mindre SMV – at kunne lande de gode handler og skabe stærke, udbytterige globale samarbejder, fra det danske kontor og uden at skulle krydse landegrænser.

Vi vil kort sagt få hver enkel virksomhed til at fremstå globalt set mest erfaren og professionel – så de rigtigt spændende aftaler kan opnås på både kort, under Covid-19, og på lang bane. Alt sammen krydret med cases fra den virkelige verden – og input fra specialister og eksperter.

Workshoppen arrangeres af Erhvervshus Midtjylland i samarbejde med Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande og faciliteres af Heidi Larsen fra Plus 7.

Pris og målgruppe

Det er gratis at deltage.
Du kan deltage, hvis du har mellem 5-249 ansatte og vækstambitioner for din SMV. Dit CVR-nr. skal være over 3 år og registreret i region Midtjylland.

Din SMV skal have aktuelle udfordringer eller et realistisk ønske om at skabe vækst gennem eksport.

Tilmelding

Er du interesseret i at deltage? Udfyld formularen til højre og bliv kontaktet af vores medarrangør Erhvervshus Midtjylland, der står for tilmeldingerne.

 

Workshoppen er en del af ”Program for Eksport og Internationalisering - GLOBALmidt 2.0”, administreret af Erhvervshus Midtjylland og finansieret af Region Midtjylland.

Workshop: Digital global forretningskultur

Jeg vil gerne høre mere

Kontakt

Anja Harbo Voller

Chefkonsulent

Tel: 9626 1127

Mob: 2427 0843

Mail: ahv@erhvervsraadet.dk

Anja Harbo Voller