Tilmelding til Grønt Netværk

14. september kl. 17.00 - 21.00

TEMA: Intro til Bæredygtig Herning og det tværfaglige grønne konsulentnetværk

Det er nu muligt at møde nye kompetencer på det kommende Grønne Netværks møde, som afholdes i vores ErhvervsCafé i Innovatorium, Birk Centerpark 40, 7400 Herning kl. 17:00 – 21:00

Kom og blive klogere på Grøn forretning.

Første del

Bæredygtig Hernings nye direktør Thea Lyng Thomsen kommer og fortæller om organisationens opstart, som lokal forankret Bæredygtigheds organisation til gavn for lokale virksomheder, forbrugere og øvrige interesseorganisationer, og ikke mindst om hvilke projekter der konkret arbejdes med.

I Halvlegen bliver der serveret en burger og vand og under hele arrangementet er der lidt godt til ganen. 

Anden del

Her får du lejlighed til at møde Det Grønne Konsulentnetværk, som er et tværfagligt samarbejde mellem forretningskonsulenter inden for grøn omstilling.

Vi ønsker at fremme visheden om de grønne konsulenter, som på tværs af kompetencer og brancher sammen kan starte din virksomheds bæredygtige rejse eller fortsætte den med nye kompetente videns aktører ombord – netværket er født af Bæredygtig Herning og Erhvervsrådet Herning & Ikast Brande

Der vil være mulighed for speeddating, så du får en mulighed for at forstå konceptet og skabe nye relationer som fokuserer på viden og grønne kompetencer.

 

Mødet arrangeres i samarbejde med Direktør Thea Lyng Thomsen, Bæredygtig Herning og Det grønne Konsulentnetværk.

Disruption - Vil det forstyrre mig?

Tilmeld dig her