FIGHTERÅND – Præstér under pres

Tirsdag den 29. januar 2019 kl. 16.15–19.30
Innovatorium •  Birk Centerpark 40  •  7400 Herning


Hvordan indstiller du dig mentalt på en større opgave og hvordan bevarer du motivationen og kampgejsten i en udfordrende og omskiftelig hverdag?

Kom og få inspiration fra én af de største og mest karismatiske sportsprofiler, som Danmark har haft og som om nogen har måtte lære at præstere under pres og finde kampgejsten helt bogstaveligt.

KEY Networking kickstarter 2019 med Mikkel Kessler, der med sine 46 sejre ud af i alt 49 kampe som professionel bokser, har skrevet sig ind i historien som den bedste danske bokser nogensinde.

Oplev den ellers meget private Mikkel Kessler dele ud af væsentlige elementer, der for ham er afgørende for at komme succesfuldt i mål; nemlig den optimale forberedelse, præstation og ikke mindst den efterfølgende hvile. Hør samtidigt om hvilke forstyrrende elementer, der undervejs kan stå i vejen for målet, hvis forstyrrelserne ikke håndteres rigtigt.

Du vil få nyttige værktøjer, som Mikkel Kessler henter frem fra sin mentale værktøjskasse og gør brug af, når han skal i ringen. Det kræver først og fremmest den rette mentale indstilling at komme succesfuldt i mål og tage ejerskab over udfordringen, uanset om man skal vinde en boksekamp eller står overfor en større opgave arbejdsmæssigt, i afdelingen eller på individuelt plan.

Få på én gang en underholdende og tankevækkende aften, fuld af anekdoter fra bokseverdenen. Der vil blive draget paralleller til verden udenfor og de udfordringer, vi generelt møder på arbejdspladsen.

På netværksmødet vil du også opleve faciliteret networking, hvor du får mulighed for at udvide dit netværk og komme tættere på de øvrige medlemmer i KEY networking. Vi slutter aftenen med en hyggelig middag og tid til networking.

Husk at du til denne aften har mulighed at invitér en gæst med, som du mener kan have glæde af netværket. Prisen for dette er kr. 595,- ex moms pr. person.

Tilmeld dig allerede i dag og senest den 22. januar 2019.

Ved spørgsmål til netværksmødet, venligst kontakt Malene Hedemann Tronche på key@erhvervsraadet.dk eller på tlf: 2122 9050.

Disruption - Vil det forstyrre mig?

Tilmeld dig som medlem af KEY Networking