Bevar dig selv - Robust i en uforudsigelig fremtid

Onsdag den 11. september 2019 kl. 16.30 - 19.30  •  Innovatorium •  Birk Centerpark 40  •  7400 Herning

Glæd dig til blændende historiefortælling, når forfatter Birgitte Dam Jensen på inspirerende vis og med stærkt nærvær introducerer os til begrebet robusthed.

I en verden som bliver stadig mere tempofyldt, krævende og kompleks er robusthed ikke længere en rar evne at besidde, men derimod en nødvendighed. En livskompetence, som også er vigtig at have i et hektisk arbejdsliv. Robusthed handler om, hvordan vi bevarer vores gode menneskelige egenskaber, når vi er pressede. Det er en evne, der kan trænes og udvikles.

Robusthed er vigtigt for vores evne til at træffe gode velovervejede valg i stressende situationer, og for vores evne til, trods pres og travlhed, at behandle andre mennesker med empati og respekt. Endelig er robusthed vigtigt for at bevare et godt helbred og psykisk velbefindende, ikke blot i vores erhvervsaktive alder, men gennem hele livet.

Ikke alle er lige robuste, ej heller med samme form for robusthed. At udvikle robusthed kræver den rette viden, selvindsigt og værktøjer, og at vi investerer tid og energi på det hver dag.

Birgitte Dam Jensen er forfatter til bogen ”Bevar dig selv. Robust i en uforudsigelig fremtid”, som blev nomineret til årets ledelsesbog i 2017 af Ledernes Hovedorganisation. Vi møder hende til sensommerens KEY Note netværksevent, hvor der også vil være faciliteret networking. Her får du mulighed for at udvide dit netværk og komme tættere på de øvrige medlemmer i KEY networking. Vi slutter aftenen med en hyggelig middag og tid til networking.

På netværksmødet vil du også opleve faciliteret networking, hvor du får mulighed for at udvide dit netværk og komme tættere på de øvrige medlemmer i KEY networking. Vi slutter aftenen med en hyggelig middag og tid til networking.

Tilmeld dig som gæst allerede i dag og senest den 4. september 2019.

Ved spørgsmål til netværksmødet, venligst kontakt Susanne Karstensen på key@erhvervsraadet.dk eller på tlf: 96261111

Pris: Kr. 595,- ex. moms. Bliver du medlem af KEY Networking fratrækkes beløbet dit kontingent.

Disruption - Vil det forstyrre mig?

Tilmeld dig som gæst til KEY Networking