Er du dopamin junkie?

Torsdag den 23. maj 2019 kl. 08.00 - 10.00  •  Innovatorium •  Birk Centerpark 40  •  7400 Herning

Hvilken effekt har din smartphone på hjernen? Arbejdspladsen er flyttet ind i lommen på os, og den har oftest døgnåbent. Vi tjekker vores smartphone utallige gange om dagen, og det har vendt op og ned på vores liv de seneste 10 år. Det sætter en begrænsning for vores evne til at få succes og vores evne til at eksekvere på vores viden og erfaring.

Afbrydelser har en pris. Dagen lang bliver vi udsat for afbrydelser og notifikationer fra vores elektroniske enheder. Det er formegentlig din smartphone der ringer og vækker dig om morgenen, e-mails strømmer ind i indbakken og notifikationer popper op på skærmen fra diverse sociale medier. I hverdagen synes afbrydelserne helt naturlige, fordi de er blevet en del af vores hverdag, men vores krop og hjerne har et andet perspektiv. Du betaler!

Denne KEY Starter-morgenstund vil workshoppen inspirere dig med konkrete take aways, som giver dig indsigt i, hvornår du sælger din opmærksomhed for billigt, fordi det medvirker til at gøre dig ineffektiv!

Bjørn Jepsen fra smartyourperformance.com vil derudover fortælle, hvordan du kan styrke din performance i det moderne samfund arbejdsliv ved at have fokus på Mental Sundhed.

Disruption - Vil det forstyrre mig?

Tilmeld dig her