Hvordan forbedrer vi vores digitale adfærd og dømmekraft?

Torsdag den 3. september 2020 kl. 16.15 - 19.30  •  Innovatorium •  Birk Centerpark 40  •  7400 Herning

Digital adfærd og dømmekraft kommer ikke af at bruge det digitale. Det kommer af viden, dialog og refleksion. Dette er ét af de grundprincipper, som dagens indlægsholder – og journalist og kommunikationsstrateg - Lykke Møller Kristensen arbejder ud fra.

I sit perspektiverende foredrag sætter Lykke således fokus på, hvordan vi som mennesker og organisationer forholder os til (eller ikke forholder os til) vores digitale liv.

Og har vi som mennesker overhovedet tilpasset os den digitale tidsalder? Og hvis ikke, hvad skal der så til, for at vi kan agere klogt og bevidst på de digitale platforme som mennesker og organisation? I foredraget får vi 12 konkrete eksempler, der kan forandre vores digitale liv – og det handler ikke kun om at slukke telefonen, men om at få nye perspektiver på, hvordan man håndterer de digitale medier i hverdagen.

Glæd dig til at opleve Lykke, som på medrivende og tankevækkende vis giver dig masser af inspiration til at opnå en positiv forandring i din digitale adfærd og dømmekraft.

Til arrangementet vil du også opleve faciliteret networking, hvor du får mulighed for at udvide dit netværk og komme tættere på de øvrige medlemmer i KEY Networking. Vi slutter aftenen med en hyggelig middag og hyggeligt samvær.

Til arrangementet vil du også opleve faciliteret networking, hvor du får mulighed for at udvide dit netværk og komme tættere på de øvrige medlemmer i KEY Networking. Vi slutter aftenen med en hyggelig middag.

Tilmeld dig som gæst allerede i dag og senest den 27. august 2020.

Ved spørgsmål til netværksmødet, venligst kontakt Susanne Karstensen på key@erhvervsraadet.dk eller på tlf: 96261111

Pris: Kr. 595,- ex. moms. Bliver du medlem af KEY Networking fratrækkes beløbet dit kontingent.

Disruption - Vil det forstyrre mig?

Tilmelding