Energy Management i forandringstider

Onsdag den 2. december 2020 kl. 08.00 - 10.00  •  Online


2020 har bragt mange nye, anderledes og krævende udfordringer. Ledere, mellemledere og medarbejdere står stadig overfor en mængde af disse udfordringer dagligt. Det trækker store veksler på kreativ problemløsning og forandringsparathed. Mange har oplevet frygt, bekymringer, træthed, usikkerhed og en mængde andre tunge følelser. Man kan sige, at corona har bragt en lidt brutal, men egentlig sund konfrontering med vores underbevidsthed. Så hvordan håndterer vi det bedst? Hvor finder vi energien til god ledelse, omsorg og positive løsninger?


Vi skal bl.a. høre om den indre sikkerhedsvagt, personlig power og energi management samt forståelse og effektiv håndtering af forandringer.

Derudover får vi nogle simple værktøjer til at booste mental, følelsesmæssig og fysisk energi.

Morgenens indlægsholder er Olav Langdahl, der bl.a. har to masteruddannelser i forandringsledelse og høj-performance lederskab. Samtidig med udviklingen af hans egen konsulentvirksomhed “Langdahl Consult”, arbejder han pt. på Dansk Ingeniør Service A/S som organisationsudvikler, lederskabstræner, coach og forandringsleder.

Vi ser frem til en hyggelig december-morgen – tilmelding senest den 30. november.

Disruption - Vil det forstyrre mig?

Tilmeld dig her