Sig farvel til brokrøvene

Torsdag den 2. september 2021 kl. 16.15 - 19.30  •  Innovatorium •  Birk Centerpark 40  •  7400 Herning

Spænd sikkerhedsbæltet og gør klar til take-off, når stewardesse Connie Svendsen i fuld fart går i luften med sit foredrag om at gøre op med brokrøvene og sætte fokus på styrken i vores forskelligheder. Findes der brokrøve i din hverdag?

Når Connie Svendsen går på arbejde i Thomas Cook Airlines, oplever hun sjældent en brovten passager, som ikke orker en uge med sol, mad og drikke. Alligevel er der dem, som ikke kan sove for havets brusen eller synes der er for meget sand på stranden.

Hvordan fastholder vi motivationen, gejsten, nuet og glæden ved at gå på arbejde? Vend dig om. Måske er svaret lige bag dig. Så simpelt og dog så kraftfuldt. Bare kig i den retning, som giver løsningen.

Foredraget giver masser af stof til eftertanke og til gode snakke om, hvordan vi omgås hinanden – og så er det hele pakket ind i masser af sjove anekdoter, humor og en smittende livsglæde, der ikke er til at stå for. Helt konkret får du også inspiration til, hvordan du selv kan gøre en forskel – til gavn for dig selv, din familie og dine kolleger.

Til arrangementet vil du også opleve faciliteret networking, hvor du får mulighed for at udvide dit netværk og komme tættere på de øvrige medlemmer i KEY Networking. Vi slutter aftenen med en hyggelig middag og hyggeligt samvær.

Tilmeld dig allerede i dag og senest den 26. august 2021. Ved spørgsmål til netværksmødet, venligst kontakt Susanne Karstensen på key@erhvervsraadet.dk eller på tlf. 20 64 85 40.

Husk at du til denne aften har mulighed for at invitere gæster med, som du mener kan have glæde af netværket. Prisen for dette er kr. 595,- ex moms pr. person.

Disruption - Vil det forstyrre mig?

Tilmeld dig her