Fra stærk iværksættervirksomhed til solid vækstorganisation

Onsdag den 12. oktober 2021 kl. 16.45 - 19.00  •  IT Relation •  Dalgas Plads 7B  •  7400 Herning

Kom og hør den spændende iværksætterhistorie om IT Relation, som blev etableret tilbage i 2003 drevet af ønsket om en tættere relation med kunden. Virksomheden arbejder med outsourcing af IT-ydelser til kunder i SMB-segmentet og har stor fokus på, at deres unikke ”No Problem”-kultur gør en forskel hos kunderne, store som små. Dialog og samarbejde samt udvikling af kundernes forretning er noget, der vægtes meget højt.

Internt hos IT Relation har kultur, netværk, træning og medarbejdertrivsel særdeles stor betydning. Dagligt arbejder virksomheden på at udleve og udbrede kendskabet til de interne værdier fx No-Problem kulturen. Der afholdes løbende lederudviklingsseminarer samt netværksaktiviteter på tværs af afdelingerne. Derudover tilbyder virksomheden en lang række sundhedsfremmende aktiviteter, såsom sund kost i kantinen, tips til aktiviteter i løbet af dagen, konkurrencer og konsultationer hos deres egen interne sygeplejerske.

Siden juni 2018 har den tech-baserede kapitalfond HG været en stærk forretningspartner for IT Relation. Samarbejdet bringer IT Relation i selskab med lignende virksomheder til stor inspiration for dens udvikling. I løbet af de seneste år har IT Relation netop markeret sig som frontløber inden for konsolidering af branchen, og i dag tæller virksomheden 600 medarbejdere fordelt på 8 lokationer i Danmark + et Operations Center på Filippinerne.

Tilmeld dig allerede i dag og senest den 6. oktober 2021. Ved spørgsmål til arrangementet, venligst kontakt Susanne Karstensen på key@erhvervsraadet.dk eller på tlf. 20 64 85 40

Disruption - Vil det forstyrre mig?

Tilmeld dig her