Livet på den anden side af Corona

Onsdag den 24. marts 2021 kl. 16.15 - 19.30  •  Innovatorium •  Birk Centerpark 40  •  7400 Herning

I løbet af bare eet år har vi fået et nyt sprog. Ord vi slet ikke kendte for et år siden, er føjet til vores ordforråd. Vi har også fået nye rutiner – nogle af dem er endda blevet til vaner. Håndtrykket er forsvundet, og vi bliver ikke længere forskrækkede over synet af mennesker med mundbind.

Og vi har lært noget. Vi har fået træning i zoom og teams og facetime. Værktøjer der allerede fandtes, men som nu er forudsætningen for at hverdagen fungerer. Vi har kigget i skuffen med kreative løsninger og nye ideer er kommet til. Nytænkning af virksomhedsdrift og nye måder at se mennesker på.

Men vi har også fået polariseringen helt op til overfladen. Dialogen i det offentlige rum er skærpet, og vi pakker os tættere sammen i egne osteklokker.

Journalist og kommunikatør Anne Villemoes vil til dette arrangement fortælle om, hvordan hun ser verden efter corona; om det er et forbigående fænomen? Eller er der elementer af livet med corona, vi tager med os på den anden side? Har det ændret vores arbejdsliv, vores måde at omgås hinanden på, vores vaner - og os selv som mennesker?

Til arrangementet vil du også opleve faciliteret networking, hvor du får mulighed for at udvide dit netværk og komme tættere på de øvrige medlemmer i KEY Networking. Vi slutter aftenen med en hyggelig middag og hyggeligt samvær.

Tilmeld dig allerede i dag og senest den 17. marts 2021. Ved spørgsmål til netværksmødet, venligst kontakt Susanne Karstensen på key@erhvervsraadet.dk eller på tlf. 20 64 85 40.

Husk at du til denne aften har mulighed for at invitere gæster med, som du mener kan have glæde af netværket. Prisen for dette er kr. 595,- ex moms pr. person.

Disruption - Vil det forstyrre mig?

Tilmeld dig her