Grafisk Facilitering - få et stærkt visuelt værktøj

Onsdag den 15. juni 2022 kl. 16.15 - 19.30  •  Innovatorium •  Birk Centerpark 40  •  7400 Herning

På dette arrangement dykker vi ned i, hvordan værktøjet Grafisk Facilitering fungerer og hjælper med at skabe overblik og retning. Samtidig lærer du de få simple tegneteknikker, der skal til for at få en professionel streg.

Grafisk Facilitering er et værktøj, som kan bruges som et supplement til alt det andet du gør i forvejen. F.eks. vil brugen af posters skabe fælles billeder, når de grupperes og understøttes af visuelle “stilladser”. Grafisk facilitering hjælper altså med at styrke den kreative tænkning, at gøre det komplekse forståeligt og tydeliggøre ligheder, forskelle og sammenhænge.

Denne eftermiddag vil have fokus på, hvordan man kan bruge tegningen i egen udvikling; når vi har brug for at involvere, skabe overblik, forklare det komplekse eller stimulere kreativitet. Du lærer at tegne simple symboler, ikoner og processer, som du kan bruge med det samme.

Underviser er Margrethe Børsting, Cand. Phil i Kommunikation/Grafisk facilitator, som brænder for at gøre brug af den ”levende” streg som facilitator.

Vi går således hjem med kendskab til, hvad værktøjet Grafisk Facilitering kan bruges til, med simple tegneteknikker og grundformer, som vi hurtigt kan lære samt designede relevante ikoner og symboler, der kan bruges igen og igen. Og husk – alle kan lære at tegne😊.

Vi slutter aftenen med en hyggelig middag og uformelt samvær og netværk.

Tilmeld dig allerede i dag og senest den 9. juni 2022. Ved spørgsmål til netværksmødet, venligst kontakt Susanne Karstensen på key@erhvervsraadet.dk eller på tlf. 20 64 85 40.

Husk at du til denne aften har mulighed at invitere en gæst med, som du mener kan have glæde af netværket. Prisen for dette er kr. 595,- ex moms pr. person.

Tilmeld din gæst

Disruption - Vil det forstyrre mig?

Tilmeld dig her