Hvordan kan dit mindset være en nøgle til succes?

Torsdag den 23. marts 2023 kl. 08.00 - 10.00  •  Innovatorium •  Birk Centerpark 40  •  7400 Herning

Kom og hør om, hvordan mindsetbaseret ledelse og psykologisk tryghed kan frigøre et større potentiale i organisationen. Bliv inspireret i forhold til, hvordan du udvikler stærkere kompetencer og skaber et engageret, trygt og robust arbejdsmiljø, som er baseret på samarbejde, feedback og læring.

Målet med mindsetbaseret ledelse er at skabe teams, der præsterer optimalt gennem bl.a. et opgør med nulfejlskultur og uproduktiv intern konkurrence.

Med eksempler og øvelser sættes fokus på de områder og processer i organisationen, hvor mindsetbaseret ledelse og psykologisk tryghed kan gøre en væsentlig forskel uden at tabe virksomhedens mål af syne. Med cases illustreres, hvordan virksomheder arbejder med at forandre deres organisationskultur i retning af et udviklende mindset bl.a. for at imødegå udfordringer.

Dagens oplægsholder er Allan Kortnum, Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier, som er medforfatter af bogen ”Mindsetbaseret ledelse – styrk organisationens samarbejde og læring”.


Tilmeld dig allerede i dag og senest den 20. marts 2023. Ved spørgsmål til arrangementet, venligst kontakt Susanne Karstensen på key@erhvervsraadet.dk eller på tlf. 20 64 85 40.

Disruption - Vil det forstyrre mig?

Tilmeld dig her