Virksomhedsbesøg hos Axel Månsson A/S

Torsdag den 5. maj 2022 kl. 08.00 - 10.30  •  Axel Månsson A/S •  Grarupvej 15  •  7330 Brande

Denne maj-morgen skal vi besøge Axel Månsson A/S, som er beliggende i Brande og er en af de mest innovative producenter af økologiske grøntsager og økologiske æg i Skandinavien. Med et konstant fokus på jorden, planterne og dyrevelfærden, har Axel Månsson produceret grøntsager og æg i mere end 40 år.

Axel Månsson A/S er således Danmarks største producent af icebergsalat, men der produceres også et meget bredt sortiment af andre grønsagskulturer såsom løg, hjertesalat, broccoli, kål m.m., hvoraf størsteparten kun dyrkes økologisk. Bedriften er siden 1976 vokset fra 43 ha til i dag (2021) ca. 1.900 ha, hvoraf størsteparten dyrkes økologisk.

Vi mødes i gårdbutikken til morgenmad baseret på virksomhedens egne økologiske produkter – og alt er hjemmelavet. Glæd dig derefter til at møde ”ham selv”, når Axel Månsson tager imod og med stor passion fortæller om virksomhedens opstart og udvikling, lidt om det marked virksomheden opererer i og om fremtidsstrategierne. Vi slutter besøget af med en spændende rundvisning, hvor vi både skal et smut i en grønsagsmark, have et kig til virksomhedens eget biogasanlæg samt se demohaven, ægproduktionen m.m.

Tilmeld dig allerede i dag og senest den 28. april 2022. Ved spørgsmål til arrangementet, venligst kontakt Susanne Karstensen på key@erhvervsraadet.dk eller på tlf. 20 64 85 40.

Disruption - Vil det forstyrre mig?