Virksomhedsbesøg hos Witt A/S

Tirsdag den 22. marts 2022 kl. 16.45 - 19.00  •  Witt A/S •  Gødstrup Søvej 9  •  7400 Herning

Witt A/S blev grundlagt i 1993, da ’manden bag’ besluttede at bruge sit efternavn som virksomhedsnavn og at et ekstraværelse i hjemmet fremover skulle fungere som salgskontor. 

Virksomheden startede med salg af hvidevarer i Danmark, men har med tiden udviklet sig til at distribuere og forhandle produkter inden for en lang række produktkategorier fra hele verden. 

Produkterne bliver bl.a. stadig solgt til de største hvidevarer- og køkkenbutikker, men begrænser sig ikke længere kun til Danmark. Med tiden er distributionen udvidet til hele Norden, England, Irland og fra 2020 også Benelux-landene. Witt A/S har over 150 entusiastiske og dygtige medarbejdere, der leverer og servicerer vores kunder på højt niveau.

Ligeledes er der udviklet koncepter med cykler, løbehjul og ikke mindst nu med klinik, der huser både fysioterapeuter, ergoterapeuter samt kosmetologer – der tilbyder behandlinger med nyeste teknologi – alt sammen i nogle fantastiske og inspirerende showrooms.

Hele grundlaget for virksomheden er samlet inhouse, og vi får syn for sagen, når vi skal på rundvisning i de flotte lokaler. Development manager Kim Simonsen glæder sig til at byde velkommen til en fortælling om virksomhedens spændende udvikling og ikke mindst om evnen til at finde produkter, man ikke var klar over, man lige stod og manglede.

Tilmeld dig allerede i dag og senest den 16. marts 2022. Ved spørgsmål til arrangementet, venligst kontakt Susanne Karstensen på key@erhvervsraadet.dk eller på tlf. 20 64 85 40.

Disruption - Vil det forstyrre mig?