Virtuelle møder med værdi – skab tillid og tryghed online

Onsdag den 27. januar 2021 kl. 08.00 – 10.00  •  Online

Vi befinder os i en ny hverdag, hvor vi samarbejder hver for sig. Presset af Covid19 er mange fysiske møder flyttet ind i et virtuelt univers. Vi har været hurtige til at finde praktiske og tekniske løsninger for det virtuelle møde, med overser ofte betydningen af de menneskelige faktorer for et værdiskabende møde. Tillid og tryghed er afgørende faktorer i videndeling og godt samarbejde. Dette forudsætter fornemmelsen af (en god) kontakt mellem mødedeltagerne. Men når vi flytter et møde til det virtuelle rum, ændres de kendte faktorer for kommunikation. Vores nonverbale sprog reduceres markant når vi ikke længere kan se hinanden som vi kender det fra det fysiske rum. Omvendt giver fraværet af non verbale signaler muligheder for en mere rationel beslutningstagning. Så hvad betyder det for relationer, tillid og kommunikationen når vi forlader det fysiske rum og i stedet mødes online? Hvordan holder mødeleder samarbejdet på rette spor når forskellige meninger kommer på tværs og hvis bølgerne går højt, når vi ikke længere kan se og aflæse hinanden som vi er vant til?

Få inspiration til, hvordan du skaber tillid og sikrer følgeskab i virtuelle møder og få 4 vitale opmærksomhedspunker ved effektive møder online. Vi kommer også omkring den praktiske forberedelse, gennemførelse og opfølgning af et virtuelt møde samt tips og tricks til at skabe tillid og tryghed.

Indlægsholder denne morgen er mediator Charlotte Bæk Risbjerg, RisbjergRelation. Charlotte har undervist, holdt møder og medieret virtuelt på tværs af landegrænser siden 2012.

Tilmeld dig allerede i dag og senest den 23. januar 2021. Ved spørgsmål til arrangementet, venligst kontakt Susanne Karstensen på key@erhvervsraadet.dk eller på tlf. 20 64 85 40.

Disruption - Vil det forstyrre mig?

Tilmeld dig her