Virksomhedskonsulent til Danmarks stærkeste erhvervsområde

Brænder du for erhvervs- og virksomhedsudvikling? Kunne du tænke dig et alsidigt job, hvor du får lov til at udnytte både dine faglige og menneskelige kompetencer? Vil du arbejde tæt sammen med inspirerende partnere, interessante virksomheder og kompetente kolleger med forskellige baggrunde?

Så er en stilling som virksomhedskonsulent hos Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande måske noget for dig.

Om jobbet

Som virksomhedskonsulent hos Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande skal du gennem opsøgende vejledning og inspiration hjælpe primært virksomheder, men også iværksættere med at udvikle deres forretning. Det foregår ved at sparre med dem på alle niveauer og skaffe dem den hjælp, de har brug for, enten hos os selv, hos private rådgivere, hos kommunerne eller i det offentlige erhvervsfremmesystem.

Stillingen har et særligt fokus på at inspirere ejerledere hos små- og mellemstore virksomheder i at tænke grøn omstilling, cirkulær økonomi og FN’s verdensmål ind i deres eksisterende forretningsmodeller.

Om dig

Når man arbejder hos Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande har man ansvar for egne mål og stor indflydelse på den måde, man løser sine opgaver på. Vi tror på, at vi alle når længst, når vi tager udgangspunkt i de kvaliteter, talenter og ambitioner, man som medarbejder har. Derfor er vi meget spændte på at se, hvilke metoder og ideer vores nye virksomhedskonsulent kan bringe ind i vores arbejde.

Der er selvfølgelig nogle ting, vi vil kigge særligt efter:

  • Du har evnen til selv at tage initiativet, et stort engagement, et stærkt servicegen, er udadvendt og sætter en ære i at følge opgaverne til dørs.
  • Du har et indgående kendskab til små og mellemstore virksomheder.
  • Du har dokumenteret forretningsforståelse og erfaring fra tidligere job med at vejlede eller rådgive virksomheder.
  • Du har lyst til og talent for at ”sparke døren ind” hos virksomhederne og fastholde relationen.
  • Du er mere generalist, facilitator og dialogpartner end du er ekspert inden for et felt.
  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til nogle af erhvervsfremmesystemets mange tilbud.
  • Du skal være indstillet på at være synlig i lokalområdet og deltage i arrangementer og netværksaktiviteter, også uden for normal arbejdstid.

Om os

Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande er som arbejdsplads et sjovt og inspirerende sted at være. Vi går til opgaverne med stor seriøsitet, individuelt ansvar og klare ambitioner for det, vi gerne vil nå. Trivslen er god, fællesskabsfølelsen er stærk, og vi er gode til at grine sammen og hjælpe hinanden.

Ansøgningsfrist

Ansøgning og CV sendes til sk@erhvervsraadet.dk eller til Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande, Birk Centerpark 40, 7400 Herning senest onsdag den 14. august 2019. Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 34 og 35.

Løn- og ansættelse

Vi tilbyder fleksible arbejdsforhold, løn efter kvalifikationer som forhandles på individuelt niveau, pensions- og sundhedsordning og selvfølgelig rigtig gode rammer for kompetenceudvikling og efteruddannelse.

Vil du vide mere om stillingen

Læs mere om Erhvervsrådet på www.erhvervsraadet.dk. Yderligere oplysninger fås hos erhvervsdirektør Kenneth Mikkelsen på km@erhvervsraadet.dk eller 2159 5696. Grundet ferie dog ikke i ugerne 29 og 30.
 

Om Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande

Erhvervsrådet er en medlemsbaseret interesseorganisation med omkring 600 medlemsvirksomheder, der aktivt varetager erhvervslivets interesser og arbejder med udvikling af virksomheder og iværksættere.

Målet er at skabe vækst og udvikling og i det hele taget at gøre området til et godt sted at bo, arbejde og drive virksomhed.

Download jobopslaget som pdf