Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande

Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande er interesseorganisation for 600 midtjyske medlemsvirksomheder. Den solide opbakning fra erhvervslivet i de to kommuner gør os i stand til at arbejde målrettet for udvikling og vækst i vores område. Hver dag.

Vores indsats er delt i to: 1) En række gratis ydelser, som vi tilbyder og formidler på vegne af Herning Kommune & Ikast-Brande Kommune og 2) En række erhvervspolitiske mærkesager.

De gratis ydelser:

Hos Erhvervsrådet kan du få gratis sparring inden for en bred vifte af udfordringer. Du kan fx pingponge med vores erfarne virksomhedskonsulenter om strategiarbejdet; vi kan hjælpe dig med at finde professionelle bestyrelsesmedlemmer; du kan få sparring om eksport eller hjælp til at identificere mulige støtteordninger osv. Arbejdet er finansieret af Herning Kommune og Ikast-Brande Kommune. Kontakt os, og lad os få en dialog om netop din udfordring.

Læs mere om vores ydelser

De erhvervspolitiske mærkesager:

Gennem en tæt dialog med politikere lokalt, regionalt og nationalt påvirker vi løbende de politiske beslutningsprocesser. Dermed sikrer vi områdets iværksættere de bedst mulige betingelser for at etablere egen virksomhed, ligesom det mere etablerede erhvervsmiljø får optimale rammer for at drive deres virksomheder. Kontakt os, hvis du står med en erhvervspolitisk udfordring – så hjælper vi dig videre.

Læs mere om vores mærkesager

Bliv medlem af Erhvervsrådet og støt vores erhvervspolitiske arbejde


phone Ring til Anja

Anja Harbo Voller

Chefkonsulent

phone 9626 1127

smartphone 2427 0843

email E-mail

Anja Harbo Voller

Eller...

Leder du efter en anden? Har du en fast kontakt, eller mangler du overblik?

Se medarbejdere