Virksomhedernes forening -
områdets største erhvervsnetværk

Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande er interesseorganisation for over 800 midtjyske medlemsvirksomheder. Den solide opbakning fra erhvervslivet i de to kommuner gør os i stand til at arbejde målrettet for udvikling og vækst i vores område. Hver dag.

Vores indsats er delt i to: 1) En række gratis ydelser, som vi tilbyder og formidler på vegne af Herning Kommune & Ikast-Brande Kommune og 2) En række erhvervspolitiske mærkesager, som vi kalder Erhvervslivets Ordfører

De gratis ydelser:

Hos Erhvervsrådet kan du få gratis sparring inden for en bred vifte af udfordringer. Du kan fx pingponge med vores erfarne virksomhedskonsulenter om strategiarbejdet; vi kan hjælpe dig med at finde professionelle bestyrelsesmedlemmer; du kan få sparring om eksport eller hjælp til at identificere mulige støtteordninger osv. Arbejdet er finansieret af Herning Kommune og Ikast-Brande Kommune. Kontakt os, og lad os få en dialog om netop din udfordring.

Læs mere om vores ydelser

Erhvervslivets ordfører:

Gennem en tæt dialog med politikere lokalt, regionalt og nationalt påvirker vi løbende de politiske beslutningsprocesser. Dermed sikrer vi områdets iværksættere de bedst mulige betingelser for at etablere egen virksomhed, ligesom det mere etablerede erhvervsmiljø får optimale rammer for at drive deres virksomheder. Kontakt os, hvis du står med en erhvervspolitisk udfordring – så hjælper vi dig videre.

Læs mere om Erhvervslivets Ordfører

Bliv medlem af Erhvervsrådet og støt vores erhvervspolitiske arbejdephone Ring til Rasmus

Rasmus Norup

Erhvervsdirektør

phone 9189 8813

email E-mail

Rasmus Norup

Eller...

Leder du efter en anden? Har du en fast kontakt, eller mangler du overblik?

Se medarbejdere