Vi arbejder for vækst og udvikling - i din virksomhed og og i vores lokalområdeErhvervsrådet er områdets lokale interesseorganisation med mere end 600 lokale medlemsvirksomheder. Den solide opbakning fra erhvervslivet i de to kommuner gør os i stand til at arbejde målrettet for udvikling og vækst i vores område. Vi taler erhvervslivets sag overfor politikere og beslutningstagere, så du kan drive din virksomhed i Danmarks bedste erhvervsklima.

Som virksomhedernes talerør har vi særlig fokus på fire indsatsområder med det klare formål at fremme iværksættere og virksomheders betingelser i vores to kommuner.

Nedenfor kan du læse en kort beskrivelse af de fire mærkesager.

business

Erhvervsudvikling

En sund erhvervsudvikling kræver konstant fokus hos virksomheder, kommuner og hos det lokale erhvervsråd. Vi taler derfor det lokale erhvervslivs sag lokalt, regionalt og nationalt og hjælper iværksættere og virksomheder med at skabe udvikling og vækst. Vores fokus er særligt rettet mod iværksætteri, produktivitet og digitalisering.

face

Kvalificeret arbejdskraft

Adgang til kvalificeret arbejdskraft er en afgørende forudsætning for vækst og udvikling. Erhvervsrådet arbejder derfor på – ofte i samarbejde med andre aktører – at gøre noget ved manglen på kvalificeret arbejdskraft, fx ved at skabe kontakt mellem virksomheder og studerende, ved at deltage i forskellige lobbyinitiativer og ved at involvere sig i aktiviteter, hvor målet er at få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse.

directions_car

Infrastruktur

En stærk infrastruktur – både trafikalt og digitalt – styrker bosætning, handel og kultur og er altafgørende for vækst og udvikling i vores område. Erhvervsrådet involverer sig derfor i lobbyarbejdet omkring en række trafikale infrastrukturprojekter i Midt- og Vestjylland samt i udbygningen af den digitale infrastruktur.

local_library

Uddannelse

Vil vi kunne rekruttere den nødvendige arbejdskraft og sikre bosætning i vores to kommuner, er det nødvendigt med et bredt udbud af uddannelser. Erhvervsrådet involverer sig derfor i den lokale uddannelsespolitiske dialog, arbejder med opkvalificeringsinitiativer og taler med virksomhederne om, hvilke kompetencer der er behov for med henblik på at påvirke udbuddet af uddannelser lokalt.

Som virksomhedernes interesseorganisation vil vi altid gerne høre om dine udfordringer. Om det er ønsker til generelle forbedringer af rammevilkårene eller en helt konkret udfordring for din virksomhed, så tag fat i os. Så vil vi gøre hvad vi kan for at hjælpe dig videre.


phone Ring til Rasmus

Rasmus Norup

Erhvervsdirektør

phone 9626 1120

smartphone 9189 8813

email E-mail

Rasmus Norup

Eller...

Leder du efter en anden? Har du en fast kontakt, eller mangler du overblik?

Se medarbejdere