Hjælp og viden til din virksomhed

Er din virksomhed placeret i Herning eller Ikast-Brande kommuner, kan du få gratis sparring og vejledning hos Erhvervsrådet.

Vores erfarne og uvildige virksomhedskonsulenter er altid klar til at hjælpe dig videre. Konsulenterne har alle en dyb indsigt i virksomhedsdrift, ligesom de har indgående kendskab til det store udbud af nyttig viden, til et utal af organisationer og til de mange attraktive støtteordninger, som kan komme dig og din virksomhed til gode.

En af vores største styrker er et vidtforgrenet netværk, som vi gerne bringer i spil. Det kan bl.a. give dig værdifuld indsigt i de mange muligheder for støtte og vejledning, der kan sætte ekstra skub i udviklingen af din virksomhed.

Som et vigtigt element i vores sparring agerer vi også ”djævlens advokat”. Vores virksomhedskonsulenter stiller derfor alle de spørgsmål, du måske ikke selv har tænkt på. Eller som du bevidst eller ubevidst har sneget dig udenom. Vi udfordrer dig også gerne på områder, hvor ingen andre har spurgt ind eller været kritiske. Både i det store perspektiv og helt ned i detaljen.

Erhvervsrådets arbejde for virksomhederne er finansieret af Herning og Ikast-Brande kommuner og stilles derfor gratis til rådighed for alle virksomheder i de to kommuner.


phone Ring til Anja

Anja Harbo Voller

Chefkonsulent

phone 2427 0843

email E-mail

Anja Harbo Voller

phone Ring til Tino

Tino Randorf

Virksomheds- og iværksætterkonsulent

phone 4017 3901

email E-mail

Tino RandorfHerning Kommune og Ikast-Brande Kommune finansierer den lokale erhvervsservice, så virksomheder og iværksættere gratis kan få vejledning af Erhvervsrådet.