LEDERGRUPPEN

LederGruppen er for dig, der gerne vil udvikle dig i din lederrolle i et netværk med ligesindede.
Vi nørder ledelse, bliver inspireret af nye tendenser samt støtter og udfordrer hinanden i forhold til ledergerningen.

Netværket er målrettet mellemledere der har medarbejderansvar, f.eks. fabrikschefer, salgschefer, økonomichefer, indkøbschefer etc.

Vi mødes 6 gange årligt. 3 møder, hvor vi besøger et medlem og får inspiration fra en ekspert på et givent tema. 2 møder, hvor vi udelukkende har fokus på erfaringsudveksling og en sommermiddag med fokus på socialt samvær.

Det får du

 • Ledermøder (3 temamøder)
  I lederrollen skal vi inspireres for at udvikle os. Vi sørger for et interessant indlæg om ledelse, og giver plads til diskussion, refleksion og perspektiver, når deltagerne inddrages og taler med hinanden med udgangspunkt i dagens tema. Mødet afholdes hos en netværksdeltager, som præsenterer virksomheden og viser rundt.

  Ledermøderne afholdes en eftermiddag fra 15.00-17.30.
   
 • Ledersparring (2 erfarings udvekslingsmøder)
  Det er godt at få inspiration udefra, men vi tror på styrken i at tale med hinanden om det der fylder i vores hverdag. Vi deler os op i to mindre grupper, og taler om ledelse med udgangspunkt i vores dagligdag. Vi faciliteret dialogen, og giver mulighed for sparring og erfaringsudveksling.

  Vi mødes til morgenmad kl. 08.00, og sørger for at du er ude af døren kl. 09.45, så du kan komme tilbage til hverdagen i din virksomhed. Møderne afholdes hos en netværksdeltager.
   
 • Sommermiddag
  Stærke relationer kommer ikke af sig selv. Vi mødes en aften, spiser en lækker middag og dyrker det sociale samvær med det formål, at styrke og udvikle vores netværk.
   
 • Mødefacilitering. Erhvervsrådet faciliterer alle netværksmøder og sørger for at alle bliver hørt og kommer til orde. Netværket faciliteres af Erhvervsrådets chefkonsulent Anja Harbo Voller og netværks- og foreningskoordinator Susanne Karstensen

Pris
Kr. 3.995 ex. moms for et års deltagelse i netværket, og er udelukkende for medlemmer af Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande. Prisen er pr. deltager.

Hør mere om LederGruppen


Vil du være med i LederGruppen?

Tilmeld dig LederGruppen ved at udfylde nedenstående formular.


Tilmelding til LederGruppenphone Ring til Anja

Anja Harbo Voller

Chefkonsulent

phone 2427 0843

email E-mail

Anja Harbo Voller

phone Ring til Susanne

Susanne Karstensen

Netværks- og foreningskoordinator

phone 2064 8540

email E-mail

Susanne Karstensen