MARKETING NETVÆRK

Erhvervsrådets Digitale Marketing Netværk er et netværk for DIG, som er på jagt efter nye input, og som samtidig er indstillet på at erfaringsudveksle og dele know-how om digital markedsføring gennem metoder og værktøjer.

Formålet er at skabe et lokalt forum om marketing med fokus på den digitale del. Udgangspunktet for netværket er at dele erfaringer og udveksle viden om digital marketing.

Emnerne i netværket tager afsæt i de enkelte virksomheders marketingudfordringer og ønsker til ny viden inden for de digitale marketingkanaler. Eksempelvis Google AdWords og Analytics, SEO, Facebook, Linkedin, Social media, Content Marketing, Nyhedsbreve, e-mail marketing mv., men også de strategiske overvejelser og beslutninger, som følger med.

Målet er at give netværket adgang til viden og kendskab om digital markedsføring gennem et netværk med ligesindede. En indsigt som vil sætte nye dagsordener for den praktiske og strategiske del af markedsføringen hos virksomhederne.

Målgruppen for netværket er nøglepersoner blandt Erhvervsrådets medlemsvirksomheder, som arbejder fuldtid med virksomhedens marketing. I netværket kan der kun deltage én fra hver virksomhed. I netværket kan der ikke sidde konsulentvirksomheder, men de kan inviteres til at komme med forskellige oplæg.

Netværket er interessant for DIG, som gerne vil dele ud af egen erfaring, og som vil inspireres til at styrke din virksomheds digitale marketing. Netværksgruppen vil max bestå af ca. 10-12 personer.

Netværket mødes 4 gange årligt på skift hos de deltagende virksomheder. Hvert netværksmøde har en varighed af ca. 3 timer med en fastlagt dagsorden. Det koster kr. 2.200,- ex. moms årligt pr. virksomhed at deltage i Erhvervsrådets Digital Marketing Netværk.


phone Ring til Tanja

Tanja Bøg Sørensen

Marketingkoordinator

phone 9626 1122

email E-mail

Tanja Bøg Sørensen